3 Dingen om te overwegen bij wimper extensies

3 Dingen om te overwegen bij wimper extensies


Al generaties lang zijn wimper extensies een van de meest spannende schoonheidsbehandelingen.  Als je extensies overweegt, dan is het essentieel om een duidelijk idee te hebben van wat je hoopt te bereiken. Wimper extensies zijn er immers in vele vormen en kunnen uiteenlopende schoonheidsdoelen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het vereenvoudigen van jouw schoonheidsregime of het creëren van een dramatisch nieuwe wimperlook die niet kan worden verborgen. Lees snel verder om kennis te maken met de belangrijkste aspecten bij het kiezen van jouw wimper stijl.

1. Hoe ver wil je gaan?

Een van de beste dingen van wimper extensies is dat ze je kunnen helpen om veel verschillende stijlen van wimpers te creëren. Daar waar de ene vrouw graag aan de slag wilt met lange, dikke, filmsterachtige wimpers, wilt de ander een meer ingetogen look en de perfecte wimpers die alledaagse schoonheid bieden en een kleine, maar waardevolle verandering aanbrengen.

 

Bij het maken van een keuze is het belangrijk om voor jezelf vast te stellen hoeveel variatie je precies in je wimpers wilt hebben. Misschien ben je wel op zoek naar iets nieuws voor een speciale gelegenheid, zoals een echt glamoureuze look die geschikt is voor een unieke gebeurtenis. Of wellicht ben je gewoon op zoek naar een manier om de perfecte wimpers te krijgen zonder al het gedoe van mascara en het gebruik van een wimperkruller. Door het doel te bepalen van jouw manier van lash styling, kun je doelgerichter te werk gaan.

2. Welke stijl past het best bij jouw ogen?

Bij de perfecte stijl van jouw wimpers die goed past bij jouw gezicht, moet je ook rekening houden met de vorm van je ogen, evenals de vorm van je wenkbrauwen. Als je bijvoorbeeld een dik wenkbrauwbot en een diepe bril hebt, kan het helemaal niet verkeerd zijn om te kiezen voor langere en vollere wimpers dan normaal. Mocht je meer ronde ogen hebben, dan kan een cat-eye stijl meer volume toevoegen aan de buitenste rand van het oog. Mochten jouw ogen al je meest opvallende kenmerk zijn, dan wil je misschien experimenteren met verschillende wimperlengtes voor een natuurlijke, maar wonderschone wimperlook.

3. Hoeveel onderhoud kun je verdragen?

Bij het stijlen van je wimpers is onderhoud een vitale factor. Vaak vergen opvallende looks meer onderhoud dan je bereid bent te doen, dus houd er rekening mee hoe vaak jij precies je make-up wilt bijwerken.

You may also like