De 3 praktische voordelen van een hor


De 3 praktische voordelen van een hor

Wanneer we het hebben over het laten plaatsen van horren, dan gaat dit natuurlijk veel verder dan alleen een geraamte met wat gaas. Zo heeft een hor namelijk ontzettend veel voordelen, waarvan je niet alleen tijdens de zomermaanden profiteert, maar ook gewoon in de winter. Omdat we natuurlijk heel goed snappen dat je benieuwd bent naar welke voordelen dit allemaal zijn, hebben we er drie voor je, die we graag met je zouden willen bespreken. Dus twijfel je al een tijdje over het laten plaatsen van horren, bijvoorbeeld in de woonkamer om mee te beginnen, dan is dit artikel zeker de moeite waard om even rustig door te lezen.

Frisse lucht

Met een hor kun je je ramen open houden en genieten van frisse lucht, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervelende insecten die naar binnen vliegen. Dit is vooral handig tijdens de zomermaanden en ook in het voorjaar, wanneer je het graag even lekker wilt laten doorwaaien in huis. Zo zorg je ervoor dat je het huis goed ventileren en hoef je niet bang te zijn dat je na een half uur overal muggen tegenkomt en straks geprikt wordt. Als we wat verder kijken dan alleen de mogelijke insecten die naar binnen kunnen vliegen, dan houdt het ook de pollen tegen die vooral in het voorjaar rondvliegen, ideaal dus voor de mensen met hooikoorts. Een hor voor de woonkamer kopen biedt dus allerlei verschillende voordelen, zowel praktisch als voor je gezondheid.

Geen last van insecten

We hebben dit voordeel al even in het kort besproken, maar lichten deze liever toch nog even wat verder uit. Insecten zijn niet alleen vervelend, maar kunnen er ook voor zorgen dat je serieus last krijgt van bijvoorbeeld irritatie of zelfs je gezondheid. Nu valt dit met een mug vaak nog wel mee, maar zit je er niet op te wachten dat je de volgende ochtend wakker wordt met allemaal muggenbulten over je hele lichaam. Door te kiezen voor een hor, kun je dus zonder problemen lekker de ramen of deuren open laten en hoef je niet bang te zijn dat je ‘s nachts wordt lastiggevallen voor een of meerdere muggen.

Privacy en veiligheid

Een hor  zorgt er niet alleen voor dat je de ramen en deuren open kunt laten voor frisse lucht en niet bang hoeft te zijn dat er insecten binnenkomen. Nee, een hor zorgt er ook voor dat je een stuk meer privacy hebt en je veiliger voelt. Hoe dit zit, leggen we je graag even uit. Door een hor op maat te laten maken voor jouw raam of deur, kun je zonder  dat mensen direct naar binnen kunnen kijken, toch de ramen of deuren open laten. Daarnaast zorgt het er ook voor dat eventuele inbrekers een extra ´laag´ moeten zien door te komen, voordat ze daadwerkelijk bij je binnen zijn. Reden genoeg dus om hier eens serieus over na te denken. Zo kun je namelijk prima beginnen met eerste de belangrijkste plekken, bijvoorbeeld de achterdeur en de ramen op de slaapkamer.

You may also like