3 redenen om een gegraveerde pen cadeau te doen

3 redenen om een gegraveerde pen cadeau te doen


Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een familielid, vriend(in) of partner? Maar heb je geen idee wat je voor een bijzondere gelegenheid kan geven? Overweeg dan eens om een gegraveerde pen cadeau te doen!

Pennen zijn terug van (eigenlijk nooit) weggeweest. Ze zijn niet alleen heel praktisch, maar je kan er ook nog eens een waar statement mee maken. Waarom zouden we toch altijd allemaal het digitale woord gebruiken om iets duidelijk te maken? Het is toch veel persoonlijker om berichten zelf te schrijven of een boodschappenlijstje met de hand te maken? Een pen mag dan ook zeker niet ontbreken in huis. Maar kies je dan voor een standaard balpen of laat je pennen graveren bij Pengraveren.nl? En waarom is het geven van een gegraveerde pen eigenlijk zo’n goed idee? Wij geven je 3 redenen om vandaag nog een bijzonder en origineel cadeau te kopen!

1.    Persoonlijke boodschap

Steeds minder mensen zijn materialistisch ingesteld. We nemen genoegen met weinig. Bovendien hebben de meeste mensen al eigenlijk alles wat hun hartje begeert. Gezondheid, liefde en een dak boven je hoofd, wat zou je nog meer willen?

Natuurlijk blijft het wel leuk om voor een bijzondere gebeurtenis een speciaal cadeau te doen. Een bosje bloemen, doos chocolaatjes of een sieraad is misschien wat afgezaagd. Parker pennen cadeau doen is niet alleen een heel origineel idee, maar biedt jou ook nog de ruimte om deze van een persoonlijke boodschap te voorzien. Ideaal om die ene persoon te vertellen hoeveel hij of zij voor je betekent. Kies bijvoorbeeld een mooie quote uit die betekenis heeft voor jullie relatie of schrijf een mooie boodschap op. Als je een cadeau met liefde geeft, zal de boodschap nooit verkeerd vallen.

2.    Langere levensduur

Waarom zou je voor een zeer luxe pen kiezen als je voor dezelfde prijs ook meerdere pakken balpennen kunt kopen?

Allereerst biedt een gegraveerde pen je natuurlijk de mogelijkheid om deze van een persoonlijke boodschap te voorzien. Dit is bij een standaard balpen doorgaans niet mogelijk. Daarnaast beschikken luxe pennen over een zeer lange levensduur. Hierdoor heeft de ontvanger jarenlang plezier van zijn cadeautje. Bovendien is hij hierdoor op de lange termijn goedkoper uit. In de tijd dat je jouw luxe pen slijt, had je immers ook al heel wat pakken balpennen er doorheen kunnen jagen. Zeker met het oog op het milieu is dat natuurlijk een minder verstandige keuze.

Cross pennen kopen bij Pengraveren.nl is dan ook zeker een goede manier om jouw liefde voor deze persoon te tonen. Hiermee geef je niet alleen een heel persoonlijk maar ook een zeer praktisch cadeau.

3.    Maak een statement!

Is degene aan wie je de pen wilt geven echt iemand van de oude stempel? Heeft hij of zij het helemaal niet op de digitalisering van onze samenleving en wil hij juist verschil maken in dit wereldje? Dan is een luxe pen de ideale manier om een statement te maken. De wereld draait immers niet alleen maar om het digitale woord. Liefhebbers van lezen en schrijven maken het dan ook vaak snel duidelijk dat de voorkeur naar een luxe pen uitgaat. Door op deze gedachtegang in te spelen, weet je zeker dat je het juiste cadeau te pakken hebt. Een cadeau wat precies bij hem of haar past. Dat zal gegarandeerd een schot in de roos zijn!

You may also like