3 redenen waarom je sexy lingerie in huis moet halen

3 redenen waarom je sexy lingerie in huis moet halen


Herinner je je nog die periode dat je voor het eerst begon te daten met je huidige partner? Iedere date was weer even spannend. Voordat je vertrok, had je eerst met heel veel zorg je outfit uitgekozen om vervolgens ook nog een prachtig setje lingerie aan te trekken. Wie weet immers wat de nacht zal brengen?

Nu je in een vaste en liefdevolle relatie zit, is de noodzaak om je telkens op te doffen een beetje verdwenen. Je partner kent jou door en door. Tijdens het uitzoeken van een outfit, grijp je dan ook al snel naar die ene comfy bh en bijpassende (of misschien zelfs dat ook niet) slip. Waarom zou het immers zinvol zijn om een spannend(er) setje aan te trekken? Wij geven je 3 redenen waarom je sexy lingerie zeker niet moet vergeten!

1.         Meer zelfvertrouwen

Vaak denken vrouwen ten onrechte dat sexy lingerie enkel in de slaapkamer gebruikt wordt. Dit is echter lang niet altijd het geval. Ook onder een alledaagse outfit kan sexy lingerie gewoon gebruikt worden. Wat je onder je outfit draagt lijkt misschien nietszeggend, maar kan je zelfvertrouwen wel degelijk een ware boost geven. Ook als je een avondje uit gaat met je partner, kan het een fijn gevoel geven om je van top tot teen uit te doffen voor hem. Bovendien geeft het je, ook in de slaapkamer, enorm veel zelfvertrouwen en kan hij en jij al jullie verleidingstrucjes uit de kast trekken.

2.         Verras hem

Als je in een langdurige relatie zit, vergeten mensen vaak om elkaar nog te verrassen. Alles is vanzelfsprekend geworden. Dat is een hele fijne fase in je relatie, omdat je van zekerheid geniet. Het kan echter ook zorgen voor weinig spanning in de relatie. Om het leuk te houden is het dan ook verstandig om elkaar regelmatig te verrassen. Stuur hem overdag bijvoorbeeld spannende appjes. Vertel hem dat hem iets leuk staat te wachten als hij thuis is of wat je dan met hem wilt doen. Vervolgens zorg jij ervoor dat de woning is ingericht op jouw (stoute) plannen en trek je prachtige erotische lingerie aan. Dat wordt gegarandeerd een spannende avond die nieuw leven in jullie relatie zal blazen!

erotische lingerie

3.         Geef je humeur een boost

Staat je een drukke dag te wachten? Moet je ellenlange wachttijden trotseren bij het ziekenhuis, een vergadering bijwonen of zijn er andere situaties waardoor je je nu al gestrest voelt? Geen paniek! Door je lekkerste setje lingerie en een comfy outfit aan te trekken, kan jij de hele dag aan. Vrouwen staan er niet vaak bij stil, maar wat je draagt is allesbepalend voor je humeur. Als jij je niet prettig voelt in je outfit, zal je dit ook uitstralen en dat geeft een domper op de dag. Zodra je een heerlijke outfit én fijn setje lingerie draagt, zal je merken dat je humeur direct een flinke boost te verwerken krijgt. Heerlijk genietend en zonder stress de dag door, het is echt mogelijk!

 

You may also like