3x waarom sexy lingerie belangrijker is dan we denken!

3x waarom sexy lingerie belangrijker is dan we denken!


In onze wereld is het steeds belangrijker om er goed uit te zien. Vrouwen dragen dikke lagen make-up, designerkleding en prachtige schoenen om maar een goede indruk achter te laten. Maar wat bepaalt de eerste indruk die je van iemand krijgt? Is dat echt de kleding die hij of zij draagt of gaat het om hem gevoel wat zij uitstraalt? Uiteindelijk draait het immers niet geheel om het uiterlijke vertoon, maar om de binnenkant. Die verstoppen we echter vaak achter een masker van uiterlijk vertoon. Je innerlijke schoonheid laten zien kan op meerdere manieren. Hierbij speelt gek genoeg ook je keuze voor pikante lingerie een belangrijke rol bij. Puur voor jezelf en voor niemand anders. In dit artikel geven we je 3 redenen waarom sexy lingerie belangrijker is dan we denken.

1.    Meer zelfvertrouwen

Iedere vrouw voelt zich wel eens onzeker over zichzelf. Over de manier waarop je in het leven staat, de dingen die je (nog) niet bereikt hebt, over je lichaam, je haar of je seksuele aantrekkelijkheid? Onzeker zijn is funest voor je mentale gezondheid én seksleven. Maar hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Hoe laat je jezelf zien dat je er mag zijn. Simpel: verwen jezelf eens met een mooi setje lingerie.

Dit klinkt misschien gek, want er zijn immers maar weinig mensen die het ondergoed zullen zien. Toch blijkt uit onderzoek dat vrouwen zich meer zelfverzekerd voelen als ze sexy lingerie dragen. De mens is erg grafisch ingesteld. Als jij iedere morgen een pikant setje lingerie aantrekt en vervolgens in de spiegel kijkt, zal dit beeld je de hele dag bij blijven. Zelfs als je je kleren hebt aangetrokken, zal je het beeld van jouzelf als sensuele en sexy vrouw niet meer uit je hoofd kunnen krijgen. Hiermee bouw je zelfvertrouwen op én dat straal je uit. En laten we je een geheimpje verklappen: er is niets aantrekkelijker dan een zelfverzekerde vrouw!

2.    Ondeugende mood

Het is geweldig als niemand weet dat jij een zeer gewaagd setje onder misschien wel wat preutse kleding draagt. Niemand die beseft wat voor plannetjes jij in petto hebt. Dit geeft je niet alleen een boost van zelfvertrouwen, maar zorgt er ook voor dat je je de gehele dag heel positief en ondeugend voelt. Bovendien kan je jouw intieme relatie hier ook bij betrekken. Verras je geliefde bij thuiskomst, dat zal gegarandeerd een hete vrijpartij opleveren.

Ondeugende mood

3.    Accentueer de mooiste kanten van jouw lichaam

Het is helemaal niet gek om je soms onzeker te voelen over je lichaam. Naarmate de jaren verstrijken verandert het lichaam van de vrouw enorm. Niet alleen door de leeftijd, maar ook door zwangerschappen, te weinig lichaamsbeweging, een veeleisend beroep of verkeerde eetgewoontes. Hierdoor zien we er misschien minder strak uit dan we zouden willen of hebben we gewoon een veel te perfect beeld in ons hoofd. Als je je echter begint te schamen voor je lichaam, kan dit funest zijn voor een intieme relatie. Daarnaast straal je het ook buitenshuis uit.

Gelukkig kan pikante lingerie van hoge kwaliteit de uitkomst bieden. Kwalitatieve lingerie is voor ieder lichaamstype geschikt. Als je voor de juiste lingerie kiest, kan je jouw goede kanten benadrukken en probleemzones maskeren. Hierdoor voel je je zowel prettiger in je alledaagse outfits als in de slaapkamer.

You may also like