shoppen woonaccessoires

4 handige tips voor het shoppen van voordelige woonaccessoires


Woonaccessoires zijn onmisbaar in elke woning. Zonder woonaccessoires voelt een huis al gauw kil en sfeerloos aan. Heeft jouw woning net dat beetje extra sfeer nodig of zijn je huidige woonaccessoires aan vervanging toe? Dan is het hoog tijd om te shoppen! Toch brengt het financiële plaatje ons al snel op andere gedachten. Veel mensen vinden het immers zonde om veel geld te besteden aan enkele woonaccessoires, als ze het geld ook voor praktische dingen in huis kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er een heleboel manieren waarop jij voordelig kunt shoppen voor woonaccessoires. Wij zetten de 4 meest handige tips voor jou op een rijtje. Dat wordt shoppen!

woonaccessoires

#1 Maak handig gebruik van speciale acties of kortingscodes

Als je het een beetje goed in de gaten houdt, zal je merken dat er regelmatig leuke acties of kortingscodes worden weggegeven. Hierbij is het ook belangrijk dat je een beetje outside-the-box denkt. Niet veel mensen zullen bijvoorbeeld gebruik maken van een kortingscode Hema, aangezien ze niet dat je ook hier enorm goed kunt slagen voor stijlvolle woonaccessoires. Gebruik dan ook alle coupons, kortingscodes en cadeaubonnen die je kan verzamelen en ga gewoon eens op pad. Het zal je verrassen hoeveel winkels leuke hebbedingetjes verkopen voor in huis. Laat je niet afschrikken door een bepaalde winkel, maar ga gewoon eens kijken. Het scheelt je al gauw tientallen euro’s als je alleen maar je ogen de kost geeft!

hema

 

#2 Speur meerdere winkels af

Veel vrouwen maken de fout om gelijk alles in één winkel te willen kopen en het liefst op dit moment! Een beetje geduld helpt je al snel om wat euro’s te besparen op de woonaccessoires. Bekijk meerdere winkels en ga niet gelijk over tot een aankoop als je iets mooi vindt. Je kunt later altijd nog terugkeren. Schrijf eventueel op waar je dingen hebt gezien, welke stijl je mooi vond en voor welke prijs je dit gevonden hebt. Zo heb je nooit spijt als je hetzelfde- of soortgelijke item voor een goedkopere prijs bij een andere winkel vindt.

#3 Bezoek een kringloopwinkel

De kringloopwinkel is waarschijnlijk niet de eerste locatie waar je aan denkt als je gaat shoppen voor woonaccessoires. Toch kan je ook hier soms verrassende dingen vandaan halen. Bovendien past het helemaal bij de woontrends van 2018 om retro items in huis te halen. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om lekker creatief bezig te zijn. Ga eens flink aan de slag met een pot verf en knap oude spullen uit de kringloopwinkel op. Dit maakt je woning niet alleen persoonlijker, maar geeft het ook nog eens een sfeervolle boost.

kringloopwinkel

#4 Doorzoek je oude spullen

Wil je helemaal goedkoop uit zijn? Doorzoek dan eens een aantal van je oude spullen. Veel mensen hebben een zolder of kelder vol oude ‘troep’. Het zal je verbazen hoeveel spullen op dit moment weer helemaal in zijn of die zeker hergebruikt kunnen worden na een likje verf. Laat je verrassen door je eigen bezittingen en maak je woning een stuk persoonlijker met een verouderde collectie woonaccessoires of erfstukken!

You may also like