4-redenen-om-een-korset-te-kopen-425x255

4 redenen om een korset te kopen


Er zijn nu minder vrouwen die korsetten kopen dan vroeger, maar in een meer spannende setting blijft het korset een populair kledingstuk. Een korset is een kledingstuk dat vroeger een must was voor vrouwen om te dragen. Een echte must hoeven we het nu niet meer te noemen, maar er zijn wel een aantal redenen voor de vrouw met stijl om een mooi korset in haar kledingkast te hebben hangen. In dit artikel geven wij van Morgan Le Fey lingerie webshop een aantal redenen waarom het voor jou wellicht een goed idee kan zijn om een korset aan te schaffen.

1. Corrigerend effect op je figuur

De reden dat een korset vroeger veel werd gedragen is dat een korset een corrigerend effect heeft op je figuur. Nu vinden wij dat ze vroeger iets te ver gingen met het korset te strak aantrekken. Hierdoor kregen sommige vrouwen medische problemen door het vernauwen van de ribbenkast. Toch heeft een goedgevormd korset direct al een corrigerend effect op je figuur. Het zorgt ervoor dat je borsten worden geaccentueerd. Vooral bij kleinere borsten kan dit een groot verschil zijn. Daarnaast wordt ook de taille smaller wanneer je een korset draagt en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Wij willen jullie wel op het hart drukken dat wij van mening zijn dat je jezelf moet accepteren zoals je bent. Een korset is natuurlijk geen wondermiddel voor een ultiem figuur. Toch kan je de natuur hiermee een klein stukje verder helpen.

2. Je voelt je sexy

Een korset is een apart kledingstuk, want in een korset voelen veel vrouwen zichzelf namelijk chic en sexy tegelijkertijd. Het corrigerende effect zorgt ervoor dat je figuur er goed uit ziet en de mooie fashionable afwerking doet de rest. De elegantie die de drager van een mooi korset heeft blijft tijdloos. Wij weten dat veel vrouwen houden van elegantie, chic en sexy. Vandaar dat een korset een aanrader is.

3. Je partner verassen

Een korset is waarschijnlijk net even anders dan normale lingerie die je in de kast hebt hangen. Alle soorten lingerie is waarschijnlijk spannend, maar weer dat roze kanten setje gaat op den duur ook vervelen. Wanneer je je partner ineens verrast met een mooi korset kan dit het liefdesspel natuurlijk goed doen. Deels ligt de sleutel tot het spannend houden tussen de lakens immers in variatie en elkaar telkens op nieuwe manieren proberen te ontdekken. Probeer het eens.

4. Draagcomfort bepaal je zelf

Vroeger werden korsetten super strak aangetrokken om een blijvende verandering in het figuur te weeg te brengen. De korsetten die hiervoor nodig waren staan, wanneer ze strak zijn aangetrokken, niet bekend om hun draagcomfort. Tegenwoordig heb je echter veel verschillende lingerie die de look en feel van een korset imiteren. Een voorbeeld hiervan is een torselet. Bij een torselet heb je meer draagcomfort doordat deze gemaakt is van meer elastische stoffen. Toch heeft een torselet ook de corrigerende werking op het figuur, want het maakt je figuur mooi gestroomlijnd. Aan jou dus de keuze en het draagcomfort bepaal je helemaal zelf.

Korset kopen?

Wij willen dat vrouwen zich als een godin voelen. Wij zijn van mening dat mooie lingerie hierbij onmisbaar is.

You may also like