5 gadgets voor jouw wintergarderobe

De 5 gadgets voor jouw wintergarderobe


Als de zomer op zijn eind loopt wordt het tijd om te gaan shoppen voor je winter garderobe. Want als je met de tijd en met de mode wilt meegaan dan wil je natuurlijk wel wat nieuwe items in de kast. Niet alleen kleding, maar ook accessoires zijn belangrijk. Dit zijn de trends voor deze winter.

Comfortabele mode

De trend voor de komende winter is dat de mode lekker comfortabel is. Wijde rokken, jassen en truien waarin je je goed en soepel kunt bewegen. Ook als je een maatje meer hebt is dit goed nieuws, de tijd van de strakke getailleerde kleding lijkt even voorbij te zijn.

kleur is de trend

Je hoeft je ’s morgens niet meer af te vragen welke kleuren goed bij elkaar matchen. Want de trend voor deze winter is dat je je in één kleur hult. Dat kan zwart zijn, grijs of een mooie aardetint. Maar ook mooi bordeauxrood leent zich uitstekend voor een outfit in één kleur. En wil je het wat hipper en sportiever dan kies je natuurlijk voor jeanswear.

De gadgets van deze winter


Natuurlijk is er ook aandacht voor de gadgets van deze winter. Want niet alleen de kleding is van belang, maar ook wat je erbij draagt om het helemaal af te maken. Brede riemen zijn nu helemaal hip. Ook lange handschoenen zal je de komende maanden in veel winkels tegenkomen want ook die zijn trendy voor deze winter.

Jeans is van alle tijden


Heb je geen zin om te shoppen? Duik dan je kledingkast in en kijk wat je van de afgelopen jaren nog hebt bewaard. Als je qua maat constant bent dan kun je kleding van enkele jaren terug nog prima dragen. Jeans en spijkergoed is daar een goed voorbeeld van. Deze kleding zal nooit uit de mode raken en kun je in vrijwel alle situaties dragen.

Een mooi horloge maakt je outfit af


Een horloge is allang niet meer alleen bedoeld om te zien hoe laat het is. Het is een modeaccessoire pur sang. Een horloge van hout voor dames past bij vrijwel iedere outfit. Of je nu gekleed gaat in een hippe spijkerbroek met een vlotte polo of je draagt een klassieke outfit voor een bijzondere gelegenheid. Een houten horloge is trendy en hip en je zult er zeker waarderende blikken en opmerkingen voor krijgen.

 

You may also like