Dé 5 leukste geschenken voor in de zomer

Dé 5 leukste geschenken voor in de zomer


Het geven van een cadeau is leuk! Het geeft een goed gevoel om eens iets voor een ander te doen, of daar nu een speciale gelegenheid aan verbonden is of niet. Ben jij op zoek naar een cadeau in de zomer voor je vriend, vriendin, partner of misschien wel voor jezelf? We zetten de 5 leukste, zomerse geschenken voor je op een rij.

1. Herinnering aan de muur

Is degene die jij wilt verrassen net terug van een heerlijke zonvakantie? Of heeft diegene een mooie, verre reis gemaakt? Dan is het een goed idee om een van de mooiste vakantiefoto’s op hout te laten drukken. Een prachtige herinnering voor aan de muur! Vind jij dit een leuk idee, maar ben je niet zo gek op hout? Je kunt de foto ook laten drukken op canvas, glas of aluminium.  Zorg wel dat je ongezien de vakantiefoto in handen krijgt, anders is de verrassing er natuurlijk al vanaf!

2. ‘Ik ga op reis en neem mee…’

Bij een strandvakantie hoort er natuurlijk een strandbal in je koffer, hoe oud je ook bent. Gaat degene die jij wilt verrassen bijna op vakantie, en wil je hem of haar wat vertellen? Laat dan een strandbal bedrukken en vertel dat deze pas op de plek van bestemming mag worden opgeblazen. Een super leuke en originele manier om iemand een fijne vakantie te wensen of te vertellen dat je van diegene houdt!

3. Haal de zomer in je tuin

Zeker wanneer het om een housewarming gaat is het een goed idee om cadeaus voor tuin of terras te geven. Zo maak je je tuin summerproof zonder teveel moeite! Maar ook voor een verjaardag of met een andere reden is het altijd leuk om tuindecoratie te geven of te krijgen. Afhankelijk van je budget kan dit variëren van gadgets voor de barbecue tot een mooie plant.

4. Smartphone gadget

Je telefoon opladen wanneer je op het strand ligt? Of wanneer je over een festivalterrein wandelt? Het kan met een Solar Powerbank. Deze powerbank is dan ook zeer geschikt om in de zomer cadeau te doen, want als je het ons vraagt is dit een fantastisch gadget wanneer je op reis bent!

5. Keep cool

Als je het ons vraagt is de Zoku Ice Cream Maker geen nieuw gadget meer. Is het daarom minder geschikt om cadeau te doen? Absoluut niet! Met de Zoku maak je in een handomdraai zelfgemaakte ijslolly’s. Een super leuk en zomers cadeau voor jong en oud!

You may also like