Lightbox quotes

5 Manieren voor quotes in je interieur


De laatste jaren zijn quotes in je interieur erg populair. De leuke, inspirerende en vaak ook persoonlijke teksten zorgen voor extra sfeer in je woning. Het is op verschillende manieren mogelijk om quotes toe te voegen aan je interieur. Wij geven je een aantal manieren waarop je zelf quotes in je interieur kan verwerken.

1.Lightbox

De absolute nummer 1 van dit moment is het gebruik van een lightbox. Al jaren zijn lightboxen erg populair, maar ze blijven leuk! Een lightbox zorgt ervoor dat verlichting gecombineerd wordt met een quote. Deze quote of tekst kan je zelf continu aanpassen, dus wanneer het verveelt kan je hem zelf gemakkelijk aanpassen. Een lightbox is passend in iedere ruimte van je woning. Erg leuk om zelf creatief bezig te zijn met het creëren van mooie quotes. Wil jij een lightbox in je interieur? Ga naar www.lightboxen.nl voor goedkope lightboxen!

2.Muurstickers

Muurstickers zijn enorm leuk om ergens op een muur te plakken. Op het internet kom je veel verschillende quotes en teksten tegen voor iedere ruimte in je woning. Van “Good Night” voor op de slaapkamer tot een “Buon appetito” muursticker voor in de keuken. Het enige nadeel van muurstickers is dat ze moeilijk te verwijderen zijn. Wanneer je ze eraf haalt is de kans groot dat de muur opnieuw geschilderd moet worden.

3.Kussens

Ook een leuke manier om quotes in je interieur te verwerken is het gebruik van kussens met daarop quotes. In iedere woonwinkel vind je wel van deze kussens. Wanneer je een persoonlijke of specifieke quote op het kussen wilt hebben is het mogelijk om deze te laten printen. Helemaal leuk is als je je nieuwe kussen combineert met een heerlijk zacht dekbed van weidswonenenslapen.nl, dat geeft je interieur meteen een hele nieuwe look!

4.Letterbord

Net als een lightbox is een letterbord al razend populair binnen vele interieurs. Op dit bord met lijnen kan je gemakkelijk en snel letters vastklikken om zodoende een leuke en inspirerende quote te creëren. Ook een letterbord kan op veel verschillende plekken in huis geplaatst worden. Naast de woonkamer kan je hem ook plaatsen in de keuken, woonkamer of gang. Op Instagram en Pinterest vind je enorm veel motiverende, grappige en inspirerende letterbord quotes. Richt het bord precies in zoals jij dat wilt!

You may also like