5 plekken om je schoenen op te bergen

5 plekken om je schoenen op te bergen


Wanneer je veel schoenen hebt, dan is het goed om je schoenen op een juiste manier op te ruimen. Je kunt op veel verschillende manieren je schoenen opbergen. Het is namelijk niet de bedoeling om over je eigen schoenen te struikelen. Hieronder lees je vijf plekken die geschikt zijn om je schoenen op te bergen.

1. Kast

Allereerst kun je je schoenen opbergen in je kast. Het maakt niet uit of je sneakers dames in je kledingkast staan op je kamer of dat ze beneden worden opgeborgen in een kast. Een kast kun je namelijk op veel verschillende manieren inzetten, dus ook voor je schoenen. Zorg ervoor dat je kast wel geordend is zodat je alle schoenen gemakkelijk terug kunt vinden. Ook is het belangrijk dat je ruimte extra hebt, zodat je nieuwe schoenen gemakkelijk kwijt kunt in je kast.

2. Rek

Als tweede kun je ook heel gemakkelijk gebruikmaken van een schoenenrek. Het rek is namelijk speciaal ontworpen om schoenen in op te bergen. Het enige dat jij hoeft te doen is je schoenen in het rek zetten. Zorg wel dat je een rek koopt die groot genoeg is voor alle schoenen die je in je huis hebt. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over schoenen die in je huis rondslingeren.

3. Een bank met opslagruimte

Een andere optie om je schoenen in op te bergen is een bankje. Bij binnenkomst kun je een bankje neerzetten waar je gemakkelijk je schoenen in kunt doen. Op die manier kun je rustig je schoenen pakken en op het bankje gaan zitten om de schoenen aan te trekken. In een bankje kun je ook veel schoenen kwijt. Zorg wel dat je alles goed op orde hebt zodat je snel je schoenen terug kunt vinden.

4. Een plank

Ook kun je een plank laten installeren waar je schoenen op kunt zetten. Een plank of meerdere planken hebben veel ruimte en je kunt zoveel schoenen kwijt als je zelf wilt. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte hebt om de planken op te hangen zodat je de planken efficiënt kunt gaan gebruiken.

5. Mand of een kist

Als laatste kun je ook gebruikmaken van een mand of een kist waar je schoenen in kunnen. Je kunt op je slaapkamer of in de bijkeuken gemakkelijk een mand of een kist plaatsen. Het is belangrijk dat je genoeg ruimte hebt en dat je gemakkelijk bij de kist of mand kunt komen. Op die manier kun je je schoenen netjes opbergen en hoef je er niet over te struikelen.

You may also like