laarzen winter

5 redenen waarom laarzen in de winter niet mogen ontbreken


De meeste vrouwen zijn dol op schoenen. Veel mannen zullen het herkennen dat de vrouw altijd bijna meer schoenen dan kleding heeft. Wij vrouwen weten natuurlijk als geen ander waarom dit zo handig is. Schoenen maken de outfit. Zonder de juiste paar schoenen is de outfit niet compleet. En aangezien we er natuurlijk graag stijlvol bij willen lopen, mogen voldoende schoenen dan ook zeker niet ontbreken. Nu de winter weer in aantocht is, betekent het tevens dat we weer voor iets geheel nieuws mogen shoppen: laarzen. En dit is misschien wel de meest populaire schoen van iedere vrouw. Dames boots beschikken over enorm veel voordelen. Zeker tijdens de koudste winterdagen. Wij geven je 5 redenen om toch echt die nieuwe paar laarzen in je winkelmandje te stoppen. Je zal er in elk geval geen spijt van krijgen!

1.    Heerlijk warm

Laarzen zijn natuurlijk op de eerste plaats heerlijk warm. Ze zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Van enkellaarzen tot laarzen die bijna tot de bovenbenen komen. Hoe hoger de laars, hoe meer warmte deze geeft. Zeker aangezien vrouwen ook in de winter graag jurkjes en rokken dragen zijn laarzen een uitstekende keuze. Zo houd je je benen alsnog lekker warm, zonder de noodzaak om toch nog een broek aan te trekken. Wist je dat er zelfs laarzen verkrijgbaar zijn met een binnenvachtje? Hierdoor voelt de laars nóg comfortabeler en warmer aan.

2.    Eenvoudig te combineren

Laarzen zijn eigenlijk altijd goed. Ze passen onder iedere outfit en zijn ontzettend eenvoudig te combineren. Of je nu een jurk, rok of skinny jeans draagt: een laars kan altijd. Bovendien zijn laarzen in heel veel verschillende soorten, maten en stijlen verkrijgbaar. Hierdoor kun je deze geheel op je eigen smaak en wens aanpassen. Zo worden de laarzen nog persoonlijker en maak je iedere outfit helemaal af.

Laarzen boots

3.    Waterafstotend

De meeste laarzen zijn tegen water bestand. Hierdoor heb je nooit meer last van koude voeten wanneer je door de regen naar je auto loopt of even snel een boodschap moet halen. Er is immers niets vervelender dan natte sokken. Bovendien vallen laarzen veel hoger, waardoor het zelfs geen probleem is om die gigantische plas te doorkruisen. Laarzen aan en gaan!

4.    Voor ieder budget

Laarzen zijn in werkelijk alle prijscategorieën verkrijgbaar. Of je nu slechts twee tientjes of honderden euro’s aan deze functionele schoenen wilt uitgeven. Werkelijk alles is mogelijk. Hierdoor kan je zelfs met een klein budget over de mooiste schoenen beschikken. Door het enorme aanbod bepaal jij zelf hoeveel je aan de laarzen uitgeeft. Wel zo prettig.

Let op: maak van goedkoop geen duurkoop! Het blijft belangrijk om op de kwaliteit van de laarzen te letten. Het zou immers zonde zijn als deze na een aantal keer dragen alweer aan vervanging toe is. Zo wordt het alsnog een dure winter. Koop daarom liever iets duurdere laarzen, want zo ben je op de lange termijn gek genoeg goedkoper uit.

5.    Vrouwelijk

En last but not least… het grootste voordeel van laarzen is dat ze simpelweg heel vrouwelijk zijn. Wanneer mannen het getik van laarzen horen, weten ze niet hoe snel ze hun hoofd moeten keren. Laarzen doen wat voor de uitstraling van de vrouw. Ze geven haar meer charme en maken iedere outfit compleet. Helemaal klaar voor je eigen fashion show.

You may also like