Alix

Alix the label


Bent u op zoek naar leuke kleding? Dan is Alix the label  zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Vindt u het leuk om te zien wat er zoal wordt aangeboden? Dan wordt het nu tijd on maar deze website te gaan. Hier staat u van te kijken wat er allemaal te doen is als het gaat om een groot aanbod van kleding.

Alix the label
Of dat u nu wat zoekt voor de kinderen, voor uzelf of uw partner, Alix the label vindt u alle soorten en maten kleding. Voor iedereen ie er op deze website wat wils te bestellen.

Kiest u daarom nu voor leuke alix the label kleding bestellen en u kunt er van gaan genieten. U kunt nu online gaan snuffelen en wat u leuk vindt zet u in de winkelwagen en aan het eind gaat u alles in een keer bestellen, afrekenen en nu maar wachten tot het bij u binnen is! Geniet van alle mogelijkheden die u hier aan worden geboden en als u nog vragen heeft, mailt u ons dan gerust want wij staan u graag te woord.

Wij wensen u veel plezier met winkelen en genieten er van, alle mogelijkheden zijn er voor u. Kies daarom nu voor online leuke kleding bestellen en zeker weten dat u veel kleding kunt en wilt kopen, spaar daarom nu even door en doe dan een leuke bestelling. Met leuke kleding ziet u er altijd leuk en stralend uit, dat wilt u toch ook? Maak daarom nu de keuze en kom kleding bestellen op leukekledingbestellen.nl. Het grootste aanbod aan online kleding waar u kunt shoppen wanneer u maar wilt vindt u hier.

Waarom kiezen voor Alix the label?

Onafhankelijke beoordelingen 

Wilt u weten wat anderen vinden van Alix the label? Klik dan op de volgende link of  plak deze in de tekstbalk. Hier vindt u beoordelingen  welke zijn gegeven door onafhankelijke klanten die ervaring hebben met Alix.

De laagste prijs garantie 


De alix the label kleding wordt gebruikt komt van Radical Rubber uit de UK. Deze Europese leverancier staat garant voor de allerbeste kwaliteit. De vaardigheid van de vakman is bepalend voor de kwaliteit van de kleding. De kosten van deze vakman en de winst van de verkoper bepalen uiteindelijk de prijs van latex. Bij Fine2shine is deze 100% gegarandeerd de laagste!

Indien er op internet goedkopere kwaliteit latex kleding wordt aangeboden dan passen wij direct de prijs aan, inclusief 10% extra korting.

De maat 


De gewenste maat is eenvoudig in de standaard maat tabel op te zoeken. De maten van Alix the label zijn redelijk flexibel.Komt uw maat niet overeen met de maten in de standaard maat tabel dan kunt u de kleding op maat laten maken. Hier is de made to measure tabel (MTM) geschikt voor.


Betaling en privacy


Uw privacy wordt gewaarborgd doordat er bij de overschrijving geen gebruik wordt gemaakt van onze bedrijfsnaam op uw  bankafschrift. Op het afschrift staat onze achternaam vermeld. Ook bij het betalingskenmerk kunt u uw eigen omschrijving bepalen. Uit de bankafschriften is zodoende niet te herleiden wat u gekocht hebt.


Veilige verzending


De bestelling wordt in een blanco verpakking verstuurd zonder verwijzing naar Fine2shine. Indien gewenst wordt de bestelling afgeleverd op een DHL servicepunt zodat u dit op kunt ophalen wanneer het u uitkomt. Er is altijd een servicepunt vlak bij u in de buurt.

Wilt u het gewoon op uw eigen adres ontvangen dan is dat natuurlijk geen probleem.


Hand gemaakte Alix the label kleren.

De artikelen die we leveren worden met de hand gemaakt Gelijmd latex, niet te verwarren met gegoten latex welke uit de fabriek komt. Handgemaakt latex voor de prijs van gewone kleding. Hierdoor kunnen detail verschillen optreden.

De levertijd

De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 20 en 30  werkdagen.  De leverduur kan  in uitzonderlijke gevallen langer duren. Dit is geen reden om de bestelling te annuleren.

You may also like