Alles dat je moet weten over anhydrietvloeren

Alles dat je moet weten over anhydrietvloeren


Heb je onlangs een huis aangeschaft, ben je bezig met het bouwen van een woning of heb je om een andere reden behoefte aan een nieuwe vloer? Overweeg dan een anhydrietvloer. Het plaatsen van een anhydrietvloer is relatief eenvoudig, vooral in vergelijking met een traditionele cementdekvloer. Dit maakt anhydriet een voordelige keuze. Bovendien biedt anhydriet de mogelijkheid om te worden afgewerkt met diverse soorten vloerbedekkingen.

Ben je geĆÆnteresseerd en wil je meer informatie? Ga dan verder met lezen, want in dit artikel gaan we dieper in op de anhydrietvloeren aangeboden door Woodstock Vloeren!

Wat maakt een anhydrietvloer voordelig?

  • Ideaal voor vloerverwarming door effectieve warmteoverdracht;
  • Zeer geringe kans op het ontstaan van scheuren;
  • Gelijke, betrouwbare sterkte;
  • Al na 24 uur te belopen.

Wat houdt een anhydrietvloer in?

Een anhydrietvloer bestaat uit een gegoten samenstelling van kalk en gips. Tijdens het aanbrengen is deze vloer vloeibaar, wat zorgt voor een automatisch egale oppervlakte. Veelal wordt er een andere soort vloerbedekking over de anhydrietlaag geplaatst, zoals tapijt, laminaat of PVC. Ook is het mogelijk om tegels op de anhydrietvloer te leggen. In dat geval is het aan te bevelen om de vloer eerst te schuren voor een betere hechting van de tegellijm en om de vloer nog vlakker te maken. Als je handig bent, kun je kosten besparen door zelf te schuren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de expertise van de specialisten van Woodstock Vloeren.

Waarom kiezen voor een vloer van Woodstock Vloeren?

Ben je op zoek naar een elegante, robuuste vloer voor thuis of voor je zakelijke ruimte, of heb je een praktische industriƫle vloer nodig? Bij Woodstock Vloeren vind je precies wat je nodig hebt. De ervaren specialist in schuimbeton bezit de vakkundigheid om al je vloerwensen te realiseren. Of het nu gaat om een anhydrietvloer, cementdekvloer of een schuimbetonvloer. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Woodstock Vloeren.

 

 

You may also like