seksspeeltjes

Alles wat je moet weten over seksspeeltjes


Seksspeeltjes zijn werkelijk van alle tijden. Al in de Middeleeuwen werden er speeltjes gemaakt om mensen seksueel te bevredigen. Ook cultuur of leeftijd speelt geen enkele rol. Hoewel er in sommige culturen minder openlijk over gesproken wordt, worden seksspeeltjes in alle landen gebruikt. Dat is dan ook niet zo vreemd, want deze speeltjes bieden jou de mogelijkheid om al je fantasieën tot leven te laten komen. Ze prikkelen je zintuigen en geven je meer genot dan je je ooit had kunnen voorstellen. Veel mensen denken dat seksspeeltjes voornamelijk voor soloseks worden gebruikt, maar niets is minder waar. Ook als je een partner hebt kunnen seksspeeltjes een geheel nieuwe dimensie aan jouw seksleven geven. In dit artikel bespreken we de populairste seksspeeltjes en vertellen we alles wat je moet weten als je besluit een seksspeeltje aan te schaffen!

Vibrators en dildo’s: meer informatie over de populairste seksspeeltjes uit ons land!

De vibrator is verreweg het meest verkochte seksspeeltje ooit. De krachtige en regelmatige trillingen kunnen de clitoris van de vrouw veel effectiever stimuleren dan men met de hand of mond kan.

Hoewel een vibrator meestal met vrouwelijk gebruik geassocieerd wordt, kunnen ook mannen hier plezier aan beleven. Zo worden dildo’s ook tot de vibrators gerekend. Deze kunnen gebruikt worden om de prostaat te stimuleren, waardoor er een nog intenser orgasme bij mannen bereikt kan worden. Dildo’s zijn niet bewegende of trillende vibrators. Hierbij geldt dat size matters! De dildo wordt altijd gebruikt voor penetratie en is in verschillende varianten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een glazen dildo voor warmte- of koude stimulans of aan een dildo met zuigmondje. Dat laatste biedt jou de mogelijkheid om je handen vrij te hebben tijdens het penetreren. Ideaal voor zowel soloseks als seks met je partner!

Trileitjes met afstandsbediening

Ben je op zoek naar een spannend seksspeeltje die ook buitenshuis gebruikt kan worden? Dan is een trileitje met afstandsbediening de perfecte oplossing. Deze eitjes kunnen in de vagina gebracht worden, waarna iemand anders de controle krijgt over de trillingen. Dit kan heel wat spannende momenten opleveren, zeker op openbare plekken. Een groot geheim tussen jullie tweeën, dat zal heel wat spanning én genot geven.

Buttplugs

Anale bevrediging, je houdt ervan of niet. Toch ervaren veel vrouwen de anale zone als enorm opwindend. Anale stimulatie kan een prettige toevoeging zijn aan het seksleven. Voor mannen door het stimuleren van de prostaat en voor vrouwen om een ‘gevuld’ gevoel te creëren. Anale stimulaties kunnen tot bijzonder sterke orgasmes en sensaties leiden Het effect zal je waarschijnlijk versteld doen laten staan. Verreweg het meest populaire anale seksspeeltje is de buttplug.

Buttplugs worden ingebracht om het seksleven een nieuwe dimensie te geven. De plug blijft in de anale zone zitten en wordt verder niet heen en weer bewogen. Door de intense sensatie en het ‘volle’ gevoel kan dit tot verbazingwekkende resultaten leiden. Vrouwen ervaren veel intensere orgasmes als ze via beide kanten gepenetreerd worden en bij mannen drukt de buttplug op de prostaat, waardoor zij ook een sensatie beleven die ze nog nooit eerder gevoeld hebben. De samendrukking van de prostaat stelt de ejaculatie uit en zal het orgasme uiteindelijk nog intenser maken. Daardoor is de buttplug een perfect seksspeeltje voor zowel man als vrouw!

 

 

 

You may also like