4-redenen-om-een-korset-te-kopen-425x255

Badmode en de juiste maat


Wanneer je een bikini of badpak draagt komt je lichaam naar voren. En eerlijk is eerlijk, veel vrouwen voelen zich best onzeker in badmode.

Gelukkig zijn er allerlei soorten bikini’s en badpakken zodat je wel eentje uit kunt kiezen die het beste bij jouw lichaam past.

Kies met zorg de juiste maat.

Grotere maat? Een goed sluitende bikini of badpak is belangrijk. De bandjes moeten niet in billen of in je armen snijden. Maar het moet ook niet te los zitten. Kies met zorg de juiste maat. Vind je het prettig nog iets meer te bedekken? Dan kun je pareo’s, rokjes, badmantels, strandjurkjes en blouses dragen.

Een tankini is misschien wel de oplossing voor jou

Beginnend buikje? Een tankini is misschien wel de oplossing voor jou. Heel hip en praktisch. Kijk wel goed of het hemdje niet oprolt als je beweegt. Heb je al ietsje meer buik, dan is een tankini vaak lastig omdat het dan sneller omhoog kruipt. Maar ook een badpak is natuurlijk een goede keuze.

Als je een lichte huid hebt.

Een lichte huid? Kies dan felle en uitgesproken kleuren en prints. Kies voor bling bling en veel accessoires. Armbanden, pailletten, strass.

Weinig taille?

Weinig taille? De badpakken met een cut-out ter hoogte van de taille zijn geschikt voor jou als je een strakke huid hebt. Ze zijn erg trendy op dit moment.

Zit je huid niet zo strak op je lichaam of heb je wat rolletjes? Dan is er een grote collectie shapewear in badpakken en bikini’s verkrijgbaar. De shapewear zorgt voor een slanker silhouet en een strakker lichaam in je badpak.

Een hipster voor brede heupen

Brede heupen? Kies dan voor een broekje met pijpjes en een hoge taille. Een hipster is een goede optie. Of koop er een mooie pareo bij en draag die op het strand. Ook een broekje met een aangenaaid rokje helpt om je heupen optisch iets smaller te maken.

 

You may also like