gezond seksleven

Belang van een gezond seksleven


Bij het onderhouden van een goede relatie zijn er verschillende aspecten van groot belang. Je moet samen kunnen lachen, naar elkaar kunnen luisteren, serieuze gesprekken kunnen voeren en compromissen kunnen sluiten. Maar wat is het belang van een intieme relatie? Vaak wordt het belang van een gezond seksleven terzijde geduwd. Iets waar we liever niet stil bij willen staan, iets waar we liever niet over praten. Toch is het van belang om meer tijd te investeren in je seksleven als je het samen leuk wilt blijven houden in de relatie en het gevoel van ‘broer-en-zus’ wilt vermijden. Hoe zorg je ervoor dat je seksleven spannend blijft en hoe geef je je relatie een ware boost? Ik zocht het uit! Voor iedereen is wat anders belangrijk in het seksleven. Is het belangrijk om de seks speels en boeiend te houden met behulp van seksspeeltjes? Op Easytoys.nl vind je een grote verzameling van verschillende sekspeeltjes die kunnen helpen bij het vervullen van jullie grootste fantasieën.

vibrator

Tips voor een gezonde intieme relatie

Wat kan je nog meer doen om het spannend te houden binnen jullie relatie? Hieronder lees je alle tips voor een gezonde intieme relatie.

  • Praat met elkaar, deel je spannendste fantasieën. Misschien vind je het wel erg spannend om te praten over wat je fijn zou vinden onder de lakens, maar zo gek is dat toch helemaal niet? Je partner wilt alles over jou weten, je fantasieën in bed horen hier ook bij. In een gezonde relatie hoor je alles te kunnen delen. Misschien kom je er wel achter dat je een fantasie deelt en is het heel spannend om dit samen uit te voeren en elkaar nog beter te ontdekken.
  • Houd het spontaan! Seks is iets intiems en een uiting van passie op dat moment. Het moet niet zo zijn dat jullie een specifieke dag aanhouden om seks te houden of alleen op een bepaald tijdstip kunnen. Dat haalt de hele spontaniteit weg binnen de relatie. Verras je partner eens met wat kaarsjes op de nachtkastjes of stuur hem/haar overdag spannende berichtjes. Je zal merken dat er hierdoor veel meer passie zal zijn bij thuiskomst.
  • Maak gebruik van seksspeeltjes. Zeker als je al een geruime tijd bij elkaar bent kan de sleur er af en toe in komen. Het is dan fijn om eens te experimenteren en elkaars lichaam opnieuw te ontdekken. Misschien vind je het helemaal niks om naar een 18+ zaak te gaan en speur je liever op internet. Gelukkig is ook daar genoeg aanbod voor spannende speeltjes voor in (of buiten) de slaapkamer.

De allerbelangrijkste tip is misschien wel dat je tijd vrijmaakt om elkaar te blijven ontdekken. Tijd steken in de relatie en samen elkaars lichaam verkennen zal eraan bijdragen dat je relatie een stuk sterker wordt.

You may also like