Binnen no-time zelf al je favoriete foto’s ontwikkelen


Je telefoon staat ongetwijfeld vol met toffe foto’s, hilarische momenten en prachtige vakantiekiekjes. Het liefst blader je urenlang door al die herinneringen heen. Hoe leuk is het om die bijzondere foto’s een mooi plekje te geven in je huis?! Als je geen zin hebt om ze te laten ontwikkelen, hebben wij goed nieuws. Dat kun je namelijk helemaal zelf! Dankzij onze tips hang jij vandaag nog jouw favoriete herinneringen aan de muur!

Pocket printer

Met een stijlvolle pocket printer kun je altijd en overal foto’s printen. Dit is een mobiele printer in zakformaat en is verkrijgbaar in trendy kleuren en prints. Via Bluetooth verbind je dit gadget eenvoudig met je telefoon om vervolgens je allerleukste foto’s af te drukken. Het mooie is: je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van de inkt. Deze kleine fotoprinter bevat namelijk helemaal geen inkt! De pocket printer werkt volgens het ZINK-principe, wat staat voor Zero Ink. De technische details zullen we achterwege laten, maar het komt erop neer dat je direct kunt printen, zodra het juiste fotopapier in het apparaatje zit.

Mobile Printer

Compact formaat

Uiteraard kun je die geprinte foto’s in een fraai vormgegeven fotolijstje stoppen. Toch is het misschien nog wel leuker om ze ‘lekker nonchalant’ op je koelkast te plakken, gewoon zoals ze uit de printer komen. De afdrukken die je maakt met een pocket printer zijn namelijk heel compact. De afmetingen per vel variëren van 5 x 7,6 cm tot 15 x 10 cm. Je koelkast biedt dus voldoende ruimte om een aantal kiekjes naast elkaar te hangen. Zo is het zelfs mogelijk om een gave collage te maken!

Polaroid effect

Er bestaan ook luxe varianten op eerder genoemde zakformaat fotoprinters. Naast het afdrukken van foto’s kunnen deze apparaten namelijk ook de foto maken! Deze instant fotoprinter mét camera heeft wat weg van een polaroid camera van ‘vroeger’. En het mooie is, anno 2020 zijn deze gadgets helemaal niet zo duur! Voor ongeveer 100 euro ben jij de eigenaar van een kek cameraatje met fotoprinter. De voordelen van deze luxe variant zijn:

  • Direct foto’s afdrukken die je net gemaakt hebt
  • Foto’s worden binnen 50 seconden afgedrukt in haarscherpe kwaliteit
  • Binnen 90-120 minuten is de batterij weer volledig opgeladen
  • Sommige modellen zijn voorzien van spiegel incl. verlichting voor de perfecte selfie
  • Verkrijgbaar in toffe kleuren (denk aan parelwit, matzwart, bubblegum pink, mintgroen of bumblebee yellow)

Kritische selectie

Nu je weet welke mobiele fotoprinter je gaat kopen, vrezen we dat dit het moment is om kritisch door je foto’s te bladeren. Het selecteren van de echte pareltjes uit duizenden foto’s is een hels karwei. Het voordeel is: met je eigen printer kun je altijd nog wat extra foto’s printen, mocht je niet kunnen kiezen. In dat geval adviseren we om meteen voldoende fotopapier mee te bestellen. Zo kun je dagelijks opnieuw genieten van al die memorabele momenten!

You may also like