buiten spelen voor iederen - houseoflou

Buiten spelen voor iedereen met Hercules Speeltoestellen


Het voorjaar is weer in zicht! Tijd om lekker buiten te spelen. De speeltoestellen van Hercules Speeltoestellen zijn hier perfect voor: ze zijn duurzaam, uitdagend en bieden genoeg mogelijkheden om de fantasie de vrije loop te laten. Ben jij verantwoordelijk voor de aanschaf van speeltoestellen voor een schoolplein, een kinderopvang of een horecagelegenheid? Lees dan verder! Hercules Speeltoestellen heeft precies wat je nodig hebt om een stimulerende speelomgeving te creëren.

Veiligheid en kwaliteit gegarandeer

Hercules Speeltoestellen maakt speeltoestellen van mooie kwaliteit die aan de veiligheidsnormen voldoen. De toestellen zijn gemaakt van de beste materialen en gaan tientallen jaren mee. Daarnaast zijn ze ‘hufterproof’, zeker bij speeltoestellen voor de openbare ruimte is dit een pluspunt. Kinderen kunnen hier zorgeloos klimmen, glijden en ontdekken.

Inclusieve speeltoestellen: iedereen kan meedoen

Hercules Speeltoestellen vindt dat ieder kind moet kunnen spelen. Om dit te onderstrepen heeft deze speeltoestellenspecialist diverse speelopties in het assortiment voor kinderen met een beperking. Zo is er bijvoorbeeld de inclusieve draaimolen, deze is geschikt voor kinderen die in een rolstoel zitten, maar ook kinderen zonder beperking kunnen met dit toestel spelen. Ook zijn er speelpanelen voor verschillende niveaus die zintuiglijk spel stimuleren, hierdoor kan iedereen meedoen en wordt niemand uitgesloten

Breng de middeleeuwen tot leven met een klimkasteel

Ben je op zoek naar een geweldig speeltoestel, een echte eyecatcher voor de speelplek? Bekijk dan eens de Castillo-serie op de website van Hercules Speeltoestellen. Deze collectie bestaat uit stoere kastelen en forten in allerlei uitvoeringen en maten. De toestellen bieden een combinatie van klimnetten, verschillende glijbanen en uitkijktorens. Deze speeltoestellen stimuleren de kinderfantasie en zijn ideaal om in de rol te kruipen van jonkvrouwen en ridders! De klimkastelen dagen kinderen daarnaast uit om hun grenzen te verleggen en stimuleren zowel fysieke als sociale vaardigheden.

Maak samen met Hercules Speeltoestellen de perfecte speelplaats

Pak jouw speelruimte aan met Hercules Speeltoestellen. Deze specialist denkt met je mee en komt met ideeën om uiteindelijk samen tot een mooi ontwerp te komen. Creëer een plek waar kinderen kunnen lachen, leren en groeien door de kracht van spel en fantasie. Of je nu een bestaande speeltuin wilt uitbreiden met een extra toestel of een volledig nieuwe speelomgeving wilt opzetten, Hercules Speeltoestellen staat voor je klaar met zijn mooie producten die inspireren en uitnodigen tot actief spel.

Maak van jouw speelruimte een avontuurlijke plek voor kinderen met Hercules Speeltoestellen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies of bekijk het online assortiment voor inspiratie!

You may also like