cadeau voor hem

Cadeau voor hem kopen? Zo vind jij het perfecte cadeau!


Ben jij op zoek naar een cadeau voor je vader, partner, vriend, neef of broer? Maar kom je er écht niet uit en moet je het cadeau al op korte termijn geven? Dan wordt het hoog tijd om wat inspiratie op te doen!

Wij snappen heel goed dat een cadeau voor hem vinden ontzettend lastig kan zijn. In Nederland genieten we van zo’n welvarende economie dat de meeste mensen essentials gewoon zelf kunnen kopen. Wat geef je dan nog iemand als die persoon alles al lijkt te hebben? Hoe vind je het perfecte cadeau voor hem? Kies je toch voor die geweldige hardloopschoenen heren of geef je juist geen tastbaar cadeau en ga je simpelweg een leuk dagje weg? Wij zetten een aantal inspirerende cadeautips voor jou op een rijtje.

Een gezellig dagje weg

Wil jij een cadeautje geven aan iemand die werkelijk alles al heeft? Iemand die eigenlijk geen echte hobby’s heeft en die je al een plezier doet met een lieve kaart? Geef dan geen tastbaar cadeau, maar iets waar hij nog veel meer aan heeft: een fijne herinnering! Ga samen gezellig een dagje weg en verwen hem eens goed. Laat hem bijvoorbeeld zelf wat uitzoeken in de winkels of ga op jou kosten lekker uit eten. Is hij dol op voetbal? Breng dan samen met hem een bezoekje aan een wedstrijd van zijn favoriete club! Er zijn genoeg manieren om hem een onvergetelijk cadeau te geven. Dit hoeft niet altijd in cadeauverpakking te zitten!

Een gezellig dagje weg

Wat past er bij hem?

Natuurlijk ken jij de man waaraan je het cadeautje wilt geven het beste. Bedenk daarom goed wat er bij hem past. Is het een man die houdt van uitgaan, feesten en dol is op gezelligheid? Of is het iemand die liever tijd doorbrengt in huis en graag puzzelt, leest of wat muziek luistert? Zijn karakter is allesbepalend voor het cadeau wat je hem kunt geven. Een introvert persoon heeft bijvoorbeeld misschien veel meer aan een boekenbon of, als je echt wilt uitpakken, een E-reader. Terwijl je een extravert persoon ook kunt trakteren op tickets voor een festival of een gezellig avondje uit.

Kijk natuurlijk ook goed naar zijn hobby’s. Is hij een ware sportliefhebber en klaagt hij al tijden dat zijn sportschoenen de langste tijd hebben gehad? Verras hem dan met nieuwe tennisschoenen heren. Ook hardloopschoenen kunnen een perfect cadeau zijn voor de sportieve man. Vind je het lastig om de juiste maat te bepalen? Kijk dan stiekem in zijn huidige schoenen of vraag met een omweg wat voor maat hij heeft. Zorg er tevens voor dat de schoenen geretourneerd kunnen worden als deze toch niet lekker zitten of niet naar zijn wens zijn.

tennisschoenen

 

Gepersonaliseerd cadeau

Wil je echt iets unieks cadeau geven? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerd bierglas of een sleutelhanger met naam. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is tegenwoordig te personaliseren. Zo kan je een lieve tekst laten graveren of hem iets geven wat voor hem veel betekenis heeft. Denk bijvoorbeeld aan de namen van zijn kinderen, kleinkinderen of een jubileum of geboortedatum. Met een gepersonaliseerd cadeau weet jij zeker een gevoelige snaar te raken.

You may also like