De badkamertrends van 2020

De badkamertrends van 2020


Wanneer je aan de slag gaat met een nieuwe badkamer zorg er dan voor dat deze weer een aantal jaren mee kan. Dit doe je door goed in te spelen op de nieuwste trends. Neem geen genoegen met verouderde badkamer elementen. In dit artikel nemen we de nieuwste trends door zodat jouw badkamer nog jaren vooruit kan.

Ga voor bijzondere vormen

In 2020 zien we dat er bijzondere geometrische vormen op de markt komen. Dit zie je vooral bij badkamerkasten of badkamermeubels. Deze meubels hebben jaar in jaar uit rechte vormen met hoeken. Nu komen er badkamermeubels op de markt met afgeronde hoeken wat voor een opvallend en luxe uitstraling zorgt. Deze ronde vormen zie je al jaren terug in baden. Niet zo gek natuurlijk omdat dit praktische vormen zijn voor een bad. Nu kan je deze stijl doortrekken naar de badmeubels.

Ga voor bijzondere vormen

Meer ronde vormen

De ronde vormen worden doorgetrokken naar andere onderdelen van de badkamer. Zo zien we ook een nieuwe trend voor de badkamerspiegel. Spiegels worden een belangrijker onderdeel van de badkamer. Ze mogen meer opvallen en dus worden ze groter. De ronde vorm van de badkamerspiegel is erg populairder met een dikke rand eromheen. Deze zijn te verkrijgen in diverse diktes en diverse kleuren. Ideaal om te combineren met iedere denkbare stijl. Ga je voor een zwarte rand wat modern oogt of ga je voor houtlook?

Er komt veel meer techniek in de badkamerspiegel. Steeds vaker zien we spiegelverwarming, verlichting en zelfs usb aansluitingen. Ideaal om je telefoon op te laden.

 

Metaal kleuren

Koper en goud kleuren zien we al langer terugkomen in de keuken. We hebben het dan natuurlijk over de kranen. Deze trend is nu ook te zien in de badkamer. Badkamerkranen zijn nu te koop in diverse kleuren. Naast de eerder genoemde kleuren zien we ook brons, champagne en natuurlijk zwart. Hele series zijn te verkrijgen in deze kleuren. Zo kan je een badkamerkraan en regendouche set in één kleur krijgen.

Zwart blijft in de badkamer

Al een tijdje is de kleur zwart te bewonderen in menig badkamers. Deze kleur blijven we nog een lange tijd zien. Zwart is tijdloos, erg modern en past perfect bij een industriële stijl. Daarnaast kan je erg eenvoudig zwarte accenten verwerken in iedere stijl badkamer. Een landelijke badkamer wordt zo een stuk stoerder

You may also like