leukste en mooiste wanddecoratie

De leukste en mooiste wanddecoratie mogelijkheden


De sfeer en de uitstraling van de woonkamer wordt grotendeels beïnvloed door de meubels die u neerzet, maar er zijn nog veel meer onderdelen die invloed hebben. Zo zijn er verschillende decoratie mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan kussens voor op de bank, een mooie plant of een beeldje. Dit zijn nog enkele voorbeelden van decoratie. De sfeer wordt naast de meubels ook beïnvloed door de muren van de woonkamer. Dit heeft grotendeels te maken met de kleur van de muur, maar er zijn tegenwoordig ook veel andere opties om de muur aan te kleden. Een kale muur is vaak saai, en daarom is leuke, originele wanddecoratie zeker een toevoeging aan uw woonkamer.

Behang

De kleur van de muur is erg belangrijk voor de sfeer van de woonkamer. Een witte kale muur is saai, dus steeds meer mensen kiezen voor een leuke of zachte kleur verf voor op de muur. Met behang kunt u ook de sfeer beïnvloeden. Zo kunt u bepaalde kleuren behang aanschaffen, maar zijn er ook soorten behang te krijgen met verschillende printen. Verder is ook de mogelijkheid om fotobehang aan te schaffen voor de woonkamer. Fotobehang geeft u de mogelijkheid om een hele grote foto op de muur plaatsen. Dit kunnen persoonlijke foto’s zijn, maar de meeste mensen gebruiken foto’s vanuit de natuur of van een bepaalde plaats. Met fotobehang kunt u een unieke sfeer creëren.

Foto’s aan de muur

Naast fotobehang is er ook de mogelijkheid om foto’s op andere manieren op de muur terug te laten komen. Een foto van uw kinderen of uw partner of van een leuke gebeurtenis kan altijd leuk staan aan de muur. Een mooie foto in een lijst is een mooie toevoeging, maar is misschien niet meer zo uniek. Tegenwoordig zijn er originele foto wanddecoratie opties. Zo is het drukken van een foto op canvas een populaire manier, maar ook het drukken op andere materialen, zoals aluminium, forex of plexiglas is een mooie optie. Naast de standaard vierkante foto’s, is het tegenwoordig ook mogelijk om foto’s op andere vormen te laten drukken. Zo kunt u er voor kiezen om foto’s te drukken op cirkels, maar ook hexagon foto’s zijn zeer populair. Een hexagon foto is een zeshoekige foto, en met deze foto’s kunt u een unieke fotocollage maken. Bent u geïnteresseerd? Dan is het een aanrader om een kijkje te nemen op de website van Modulari. Deze partij geeft de mogelijkheid om foto’s te laten drukken op verschillende materialen en vormen.

Foto’s aan de muur

Schilderij aan de muur

Een foto aan de muur is mooi, maar een schilderij van uw favoriete kunstenaar kan ook mooi staan in de woonkamer. Van een mooi schilderij kan iemand echt genieten, en dat is daarom al mooi om op te hangen in de woonkamer. Het is wel mooi om te kijken naar de kleuren van het schilderij, vaak is het mooi als deze overeenkomen met de rest van het interieur. Ook kunt u ervoor kiezen om totaal andere kleuren te kiezen. Dit kan zorgen voor een speelse en unieke uitstraling. Bij een schilderij is ook de lijst om het schilderij erg belangrijk. Een lijst kan de algemene uitstraling van een schilderij positief beïnvloeden, maar ook negatief.

Muurstickers

Muurstickers worden vaak gezien als decoratie voor kinderkamers of babykamers, maar tegenwoordig zijn er ook mooie opties voor de woonkamer. Zo zijn inspirerende teksten zeer populair. Deze muurstickers met inspirerende teksten kunnen ook iets moois toevoegen aan de sfeer van de woonkamer. Er is de mogelijkheid om bestaande teksten uit te kiezen, maar een persoonlijk motto of quote is ook mogelijk.

Wandplanken

Als laatste kunt u er ook voor kiezen om planken op de muren te plaatsen. Met deze planken creëert u mogelijkheden om decoratieobjecten neer te zetten. Wandplanken kunnen een speels effect geven aan de rest van de woonkamer. Dit kunt u doen door de planken op verschillende hoogtes op te hangen, maar ook door verschillende maten op te hangen. Ook kunt u andere spullen op de muur plaatsen. Een trend tegenwoordig is om bepaalde spullen op te hangen, denk bijvoorbeeld aan souvenirs die iemand heeft verzameld bij het reizen naar een ander land.

You may also like