De sieradentrends van 2023

De sieradentrends van 2023


Sieraden zijn een geweldige manier om je outfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten zien. In 2023 zijn er een aantal nieuwe trends op het gebied van sieraden die je niet wilt missen. De sieraden webshop KAYA Sieraden heeft een prachtig assortiment om jouw sieradencollectie up-to-date te houden. Dit zijn de trends die je in 2023 absoluut niet mag missen!

Grote oorbellen

2023 is het jaar van de grote oorbellen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld: grote ringen of statement oorbellen. Met een goed paar statement oorbellen kan je van een simpele outfit een stralend geheel maken. Grote oorbellen zijn geschikt voor zowel overdag als ‘s avonds.  Leuke statement oorbellen zijn bijvoorbeeld de lange oorbellen ‘open hartjes’ van KAYA sieraden. Deze oorbellen zijn stainless steel, verkleuren dus niet, je kan je oorbellen gewoon inhouden bij het zwemmen of tijdens het douchen. Hoe fijn!

Gepersonaliseerde sieraden

Een trend die je in 2023 vast en zeker vaker voorbij ziet komen is de trend van sieraden die helemaal gepersonaliseerd zijn. Deze trend is niet alleen leuk om zelf te dragen maar is ook heel lief om als cadeau aan iemand te geven voor jubilea, bruiloften of andere gelegenheden die je wilt blijven herinneren. Denk eens aan een ketting of armbandje met letter. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Maak het sieraad met een persoonlijke gravure helemaal uniek voor jou! Je kunt zelfs een lettertype kiezen om het sieraad helemaal naar wens te creëren. 

Kleurrijke sieraden

Hoe kleurrijker hoe beter. 2023 staat in teken van felle kleurtjes, patroontjes of printjes, zeker ook in sieraden is dit nu helemaal hip. Kleurrijke armbandjes zijn fantastisch om je outfit net een beetje meer op te fleuren en een vrolijke touch er aan te geven. Dan is het ook helemaal leuk als je meteen meerdere kleurrijke sieraden tegelijk combineert, om zo de sieraden lekker op te laten vallen. Een leuk voorbeeld van kleurrijke sieraden zijn bijvoorbeeld: oorbellen met kwastjes, deze heb je in veel verschillende felle kleuren. Of denk aan een paar oorbellen met gekleurde kralen, oorbellen met bladeren en oorbellen met bloemen. Allemaal sieraden die in verschillende fleurige kleuren te verkrijgen zijn.

Sieraden met edelstenen

Edelsteen sieraden zijn de laatste tijd steeds meer een trend aan het worden. Je ziet ze vooral veel verschijnen op TikTok en Instagram. Dat edelstenen nu heel populair zijn is niet gek; buiten dat ze natuurlijk super mooi zijn, hebben ze vaak ook nog een symbolische betekenis. Elke geboortemaand heeft namelijk  een eigen edelsteen ook wel geboortestenen genoemd. Zo voelt het sieraad toch een stuk persoonlijker. Het aanbod aan sieraden met edelsteentjes is enorm. Of je nu houdt van een ketting met een edelsteen bedeltje of van oorbellen met edelstenen, er is voor ieder een passend sieraad te vinden. Kun je niet kiezen? Ga dan voor een set met bijvoorbeeld een mooi paar oorbellen en een ring. Win win!

You may also like