doppers bedrukken

Doppers bedrukken


Het is belangrijk dat we dagelijks genoeg water drinken om gezond te blijven. Een Dopper (duurzame design waterfles) is een item dat je overal meer naartoe kunt nemen en je dus overal waar je maar wilt water kunt drinken. Wist je al dat een Dopper hartstikke goed kan fungeren als promotieartikel? Je kunt namelijk Doppers bedrukken met het logo of de tekst naar jouw keuze. In deze blog leggen we je meer uit.

Aanbod Doppers bedrukken

Bij Maxilia vind je een ruim aanbod Doppers die je kunt laten bedrukken. Van groen tot geel en wit en rood: wat je ook wilt, kies de kleur die het best past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Daarbij kun je kiezen uit diverse oplages. Je kunt bij Maxilia al Doppers bedrukken vanaf 30 stuks.

Waarom Doppers?

Als jouw bedrijf kiest voor Doppers bedrukken dan steun je onder andere drinkwaterprojecten in Nepal. Voor elk verkochte Dopper gaat er namelijk een deel van het geld naar projecten waarbij minderbedeelden ook de beschikking krijgen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. Verklein dus de berg plastic afval en kies voor een Dopper als relatiegeschenk.

dopper vrouw

Ontwerpen

Als je een keuze hebt gemaakt uit de diverse Doppers dan is het tijd om jouw logo of tekst er op te plaatsen. Hierna kun je eventueel een drukvoorbeeld aanvragen, zodat je op schaal kunt zien hoe het eindresultaat eruitziet. Het is altijd onder voorbehoud, dus als je het niet eens bent met een ontwerp dan kun je altijd nog een nieuw ontwerp maken. Ga je hier uiteindelijk akkoord mee? Dan gaat Maxilia voor jou aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken.

Meer weten over Doppers bedrukken?

Wil je ook graag Doppers bedrukken bij Maxilia? Neem dan eens een kijkje op de website van het bedrijf. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met de specialisten van Maxilia. Zij helpen je graag verder zodat je een juiste aankoop verricht!

You may also like