Dreamtowel: de hamamdoek van je dromen


Ga je naar het strand? Een strandlaken van het merk Dreamtowel mag dan zeker niet ontbreken. Dit strandlaken is zandvrij en dat is natuurlijk ideaal op het strand. Dankzij de samenstelling van het materiaal heb je geen last meer van zand dat op het laken blijft liggen. Zelfs een natte doek klop je zonder problemen uit. Natuurlijk kun je de doek ook meenemen naar het zwembad of de sauna. Ze zijn erg multifunctioneel en je kunt je er goed mee afdrogen. Welke dreamtowel is jouw favoriet?

Voordelen Dreamtowel strandlaken

Het maakt niet uit welke print je kiest. Een Dreamtowel strandlaken is van hoge kwaliteit. Met dit laken profiteer je van de volgende voordelen:

  • Zandvrij oftewel er blijft geen zand aan je Dreamtowel strandlaken plakken
  • Neemt veel vocht op (1 liter)
  • Droogt snel
  • Verkrijgbaar in leuke prints
  • Groot formaat 80 x 180 cm
  • Zeer klein op te rollen of te vouwen

Hamadoek Dreamtowel

Nummer 1 in hamamdoeken en meer

Je vindt nergens een grotere collectie dreamtowels, hamamdoeken, fouta’s, pareo’s en meer. Hamamdoek.nl is specialist op dit gebied.
Dankzij het uitgebreide assortiment heb je een keuze aan kleuren, maten en designs. Hamamdoeken worden steeds populairder en dat snappen wij maar al te goed. De doeken zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook voor vele doeleinden te gebruiken. Bij Hamamdoek.nl vind je de beste kwaliteit hamamdoeken in katoen, linnen of bamboe. Je bent hier ook aan het goede adres als je op zoek bent naar tunieken, shorts en living items. Alle items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Combineren is altijd leuk. Er is niets leukers om in een vrolijke tuniek en bijpassende dreamtowel op het strand te gaan liggen.

Geniet in stijl

Vandaag de dag is een dreamtowel niet meer weg te denken van het strand of uit de sauna. De luxueuze uitstraling, de perfecte stoffencombinatie en de multi-inzetbaarheid maken het tot een veel gekozen accessoire. Hou je van roze, groen, geel, blauw, grijs of een andere kleur? Of ga je liever voor een mooie print? De doek van je keuze vind je gegarandeerd bij Hamamdoek.nl.

You may also like