Jouw droombaan binnen de administratie is altijd binnen bereik

Jouw droombaan binnen de administratie is altijd binnen bereik


Wil je graag aan de slag met een nieuwe uitdaging binnen de wereld van office? Bij een fullservice uitzendbureau in Noord-Holland met vestigingen in Hoorn en Heerhugowaard ben je aan het goede adres, want daar is de juiste office baan altijd binnen bereik. In het aanbod aan vacatures vind je onder andere interessante vacatures van administratief medewerker op uiteenlopende niveaus en in verschillende branches. Dat is ook exact wat een baan op administratief gebied zo dynamisch maakt. Daarbij komt dat je als administratief medewerker veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Er is dus geen dag hetzelfde!

Veelzijdig aanbod aan vacatures

Binnen de office-branche zijn de vacatures ontzettend veelzijdig. In de basis ben je verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende werkzaamheden in een secretariële, commercieel-administratieve of financieel-administratieve omgeving en voor het uitvoeren van allerlei kantoorwerk. Globaal zijn de vacatures van administratief medewerker onder te verdelen in drie uiteenlopende deelfuncties, namelijk die van bedrijfsadministratief medewerker, receptionist / telefonist en secretarieel medewerker. Wil je werken in een functie waar de nadruk ligt op zaken zoals archivering, de verwerking van de formulierenstroom en debiteurenbeheer binnen de omgeving van een bedrijf? Dan is de vacature voor bedrijfsadministratief medewerker / administrateur geknipt voor jou.

Werken als commercieel administratief medewerker

Je kunt je bij een fullservice uitzendorganisatie in Noord-Holland ook oriënteren op vacatures voor commercieel administratief medewerker. Je ondersteunt in deze administratieve baan de salesafdeling van het bedrijf door administratieve handelingen uit te voeren. Als commercieel administratief medewerker behandel je vragen van klanten en binnenkomende verzoeken. Dat doe je zowel per e-mail als telefonisch. Daarnaast zorg je voor alle administratieve en organisatorische werkzaamheden. Spreekt deze veelzijdige baan je aan? Dan is de kans groot dat er een geschikte vacature voor administrateur op commercieel gebied op je ligt te wachten.

Fulltime of parttime dienstverband

Bij een veelzijdig uitzendbureau in Heerhugowaard of Hoorn vind je zowel banen voor een fulltime als een parttime dienstverband. Heb jij jouw droombaan binnen de administratie op het oog? Solliciteer dan vandaag snel. Staat de vacature waar jij naar op zoek bent nu niet in het aanbod? Je bent welkom op de vestigingen van het uitzendbureau in Noord-Holland waar de betrokken intercedenten uitgebreid de tijd voor je nemen om kennis met je te maken. Zo vinden zij gegarandeerd een mooie baan binnen een kantooromgeving die perfect aansluit op jouw talenten en competenties.

You may also like