Een moment om nooit te vergeten

Een moment om nooit te vergeten…


Of je nou gaat trouwen of in blijde verwachting bent van je kind; dit zijn beiden belangrijke momenten in je leven waarbij jij en je partner even stil staan. Een kaartje is een essentieel onderdeel bij deze bijzondere momenten. Beyond The Woods is een perfect voorbeeld van een bedrijf die zich specialiseert in het maken van prachtige geboorte- en trouwkaarten. Daarnaast maken zij ook kaarten op maat, zodat jij altijd verzekerd bent van een uniek kaartje. Zo kun je geboortekaartjes laten ontwerpen, een mooie samenvatting voor deze onvergetelijke gebeurtenis!

Investeer in kwaliteit!

Je kent het vast wel, dat jij of je partner te koppig zijn om hulp in te schakelen op momenten dat het juist nodig is. Een goed voorbeeld waar het vaak fout gaat is bij het stucen van een muur. Dit is een ambacht en als je dit niet laat doen door professionals eindig je snel met scheve muren, waardoor de klus opnieuw gedaan moet worden en je nog meer geld kwijt bent. Hetzelfde geld voor het ontwerpen van een origineel kaartje. Mijn advies: doe het niet zelf en laat het uitbesteden! Straks eindig je met een oerlelijke huis-tuin-en-keuken kaartje, die opgemaakt is met comic sans ms en een afbeelding die niet eens een goede kwaliteit bezit. Straks maak je een geboortekaartje voor je dochter en moet zij later met afschuw in het fotoboek terugkijken. Kaartontwerp is een specialisatie, laat dit dan ook over aan professionals.

Verbruik geen kostbare energie

Door dit werk over te laten aan professionals, creëren jij en je partner meer rust en overzicht in deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven. Focus op andere noodzakelijke dingen. Denk hierbij aan het inrichten van de babykamer, het aanschaffen van babykleding en het inslaan van allerlei andere attributen, zoals een kinderwagen. Naast de geboorte van je kleintje is het ‘ja-woord’ geven aan je levenspartner net zo memorabel. Op het moment dat je weet dat je gaat trouwen dient er een spannende tijd aan, je kijkt er (waarschijnlijk) al tijden naar uit. Veel mensen vergissen zich echter in de hoeveelheid stress en kopzorgen wat dit kan veroorzaken. Wie nodigen jullie uit? Wat wordt de locatie? Hoe gaat de uitnodiging eruitzien? Wie verzorgt de catering? Allemaal elementen die voor slapeloze nachten kunnen zorgen. Kort samengevat: Maak er een spectaculaire dag van en voorkom stress door te investeren in vakmanschap!

 

You may also like