sterrenbeeld tweelingen

Eigenschappen van het sterrenbeeld tweelingen


Tweelingen worden ook wel de kameleon van de sterrenbeeldtekens genoemd. Ze hebben twee kanten en kunnen zich aanpassen aan hun omgeving. Ben je een tweelingen dan ga je waarschijnlijk een hoop over jezelf herkennen in dit artikel waarin we de typische eigenschappen van de tweelingen bespreken. Of misschien ken je een tweelingen of heb je een relatie met een tweelingen. Ook dan is het goed om vooral verder te lezen. Zo verkrijg je inzichten die je helpen deze persoon beter te begrijpen en te doorgronden.

Twee gezichten

Mensen met het sterrenbeeld tweelingen staan er om bekend dat ze twee gezichten hebben. Of eigenlijk minimaal twee gezichten want tweelingen weten zich in iedere situatie aan te passen. En als de situatie dit van ze verlangt dan zijn ze als geen ander in staat om zich aan te passen. De ene rol die ze bekleden kan vloeiend overgaan in een andere rol. Zo kan je een tweelingen het ene moment in de rol van serieuze zakenman zien en het andere moment als onbezorgde nietsnut die met zijn vrienden door de stad slentert op zoek naar wat vertier. Zo zijn er tal van situaties waarin een andere rol van ons wordt verlangt; het ene moment ben je ouder, het andere moment een partner, het andere moment een collega en het andere moment een teammaatje. Voor een tweelingen zijn al deze verschillende rollen moeiteloos en naadloos aan te nemen, als een echte kameleon die zich zonder moeite aan iedere omgeving weet aan te passen.

De tweelingen weet zich ook goed aan te passen aan de energie en vibe in een groep. Heerst er in een groep een uitgelaten sfeer dan kan de tweelingen hier goed in meegaan. Is de sfeer beduusd dan schakelt de tweelingen moeiteloos een paar tandjes terug om niet uit de groep te vallen. Een tweelingen is dan ook sociaal intelligent en voelt precies aan welke emotionele krachten er in zijn omgeving van kracht zijn.

Twee gezichten

Optimist

Bij een tweelingen is het glas altijd half vol en nooit half leeg. Tweelingen hebben een blik die naar voren is gericht en ze zullen nooit te lang stil blijven staan bij negatieve gebeurtenissen. Ze hebben de eigenschap om de zaken altijd vanaf de zonnige kant te bekijken.

Druk in het hoofd

Voor buitenstaanders kan een tweelingen rustig overkomen. In het hoofd van de tweelingen is het wel een ander verhaal. Nieuwsgierig observeert de tweelingen alles in zijn of haar omgeving en allerlei vragen komen in het hoofd van de tweelingen constant naar boven. Zie je een tweelingen rustig om zich heen kijken dan kan het in het hoofd van de tweelingen een heel ander verhaal zijn. De tweelingen mag graag dagdromen en allerlei ideeën passeren contant de revue in het hoofd van de tweelingen.

De tweelingen en de liefde

Tweelingen zijn verliefd op de liefde. Ze hebben snel de vlinders in hun buik en kunnen erg uitzien naar het zien van hun geliefde of een date. De tweelingen zijn er dol op om op een date te gaan en deze dates mogen zich gelukkig prijzen in het gezelschap van een tweelingen. Met een tweelingen op date gaan is namelijk nooit saai.

Heeft een tweelingen eenmaal de liefde van zijn of haar leven gevonden dan bindt de tweelingen in. Tweelingen zijn enorm loyaal en zullen zelden vreemd gaan. Als ze eenmaal voor een partner hebben gekozen dan blijven ze ook bij deze keuze zonder aan deze keuze te gaan twijfelen. Maar vergis je niet, loyaal zijn betekend niet dat de tweelingen saai wordt. Het zal met een tweelingen nooit saai worden en dat is dan ook een goede eigenschap waarmee de tweelingen voor zijn of haar partner interessant weet te blijven.

Een tweelingen heeft twee gezichten wat in een relatie de schijn tegen kan hebben. Als de partner intuïtief aanvoelt dat de tweelingen zich soms anders gedraagt dan kan dit vertaald worden als dat de tweelingen iets te verbergen heeft. Dit is meestal niet het geval. De tweelingen past zich onbewust aan, aan situaties of simpelweg de emoties van mensen in een ruimte. Is de sfeer uitbundig of juist bedroeft dan kan de tweelingen dit ook worden. Hier hoeft verder niets achter te zitten.

tweeling liefde

Bijzondere talenten van tweelingen

Zoals eerder in dit artikel al beschreven is de tweelingen emotioneel intelligent. Een tweelingen kan mensen lezen en ze precies vertellen wat ze willen horen. Om deze reden doen tweelingen het goed in functies waarbij dit handig is, bijvoorbeeld in verkoopfuncties. En dit is ook de reden waarom tweelingen het op verjaardagen vaak goed doen. Zet een tweelingen naast een vreemde neer en voor je het weet krijgt deze persoon het gevoel zijn of haar soul mate te hebben gevonden. Eindelijk iemand die ze begrijpt. Een tweelingen zal zich echter nooit laten verleiden tot het vertellen van onwaarheden, alleen maar om bij de gesprekspartner in de smaak te vallen. Eerlijkheid staat bij een tweelingen voorop en dat ze ook wat de gesprekspartners van tweelingen kunnen verwachten.

Een tweelingen zal zich niet snel om de tuin laten leiden omdat ze precies aanvoelen wat iemand van ze wil en of iemand een verborgen agenda heeft. Een tweelingen is ook prima in staat onder woorden te brengen wat hij of zij graag wilt en mag hierbij graag met woorden spelen. Met woorden weten ze vaak te krijgen wat ze willen omdat ze precies weten wat de ander graag wil horen.

You may also like