opslagruimte kleren

Extra opslagruimte voor vrouwen: 3 redenen waarom iedere vrouw opslag moet regelen


Het leven van een vrouw is veelzijdig. Van de kleren die we dragen tot hoe we onze woning inrichten. We zijn nooit hetzelfde. En omdat we zo veelzijdig zijn, is extra opslagruimte voor vrouwen heel handig. Want wanneer je iets niet gebruikt, ligt het alleen maar in de weg. Je kunt het dus maar beter opruimen zodat je er het minste last van hebt. In dit artikel geven we je drie redenen waarom extra opslagruimte voor vrouwen zo belangrijk is. 

1: Extra opslagruimte voor seizoenengebonden dingen

In Nederland hebben we te maken met vier seizoenen, die allemaal elk hun eigen specifieke weersomstandigheden hebben. Je kunt dus simpelweg ’s winters niet in je zomerjurkje naar buiten en je winterjas is veel te warm om in de lente nog te dragen. En omdat een vrouw liever te veel kleren bezit dan te weinig, is de kans groot dat je weinig ruimte hebt om ál je kleren het hele jaar door in je kledingkast te hebben. Extra opslagruimte voor vrouwen is dé oplossing om je kleding uit verschillende seizoenen op te bergen wanneer je deze niet aan kan.

opslagruimte vrouw

2: Extra opslagruimte voor vrouwen omdat wij ook graag op vakantie gaan

Maar ook komt er met de wisseling van de seizoenen iets anders om de hoek kijken: vakanties. De zomervakantie, kerstvakantie, herfstvakantie en voorjaarsvakantie zijn allemaal perioden waarin velen van ons lekker de hort op gaan. Maar wanneer je niet aan de schoolvakanties gebonden bent, dan nog kunnen je vakanties een reden zijn om extra opslagruimte te regelen. Denk bijvoorbeeld aan je ski’s of duikuitrusting. In de zomer skiën we niet veel en op wintersportvakantie ga je niet even lekker snorkelen. Je raad het al: hup, in de opslag ermee!

3: Extra opslagruimte voor vrouwen omdat onze woning altijd verandert

De vrouw is meestal degene die een huishouden ‘maakt’. Of je nu single bent of samen. Een mannenwoning is vaak koud en strak met alleen items die ook echt een nut hebben. Maar wij vrouwen zijn anders, we houden ervan om een huis tot een thuis te maken. Daarvoor schaffen we maar al te graag leuke, decoratieve items aan. Een leuk potje of sleutelbakje, mooie (nep)bloemen, schilderijtjes of een vintage tijdschriftenrek voor naast de bank. Items die heel mooi staan, maar die we vaak in verschillende stijlen kopen en die op een gegeven moment een overvloed kunnen veroorzaken.

opslagruimte meubelen

Aangezien we ervan houden om zo nu en dan de inrichting van onze woning te veranderen, is dat geen probleem. We veranderen de inrichting soms voor de afwisseling om de paar jaar, of misschien kleine details met het seizoen mee. Het tafelstukje met mooie zelfgeplukte bloemetjes maakt in de herfst plaats voor kastanjes die van de boom zijn gevallen en andere herfstitems voor een fijne, warme sfeer. Maar waar laat je al die items dan wanneer je ze niet in je woning wilt hebben? Juist, ook daarvoor is extra opslagruimte voor vrouwen perfect. Vooral wanneer je in een appartement woont in steden zoals Amsterdam en Rotterdam, vaak is er te weinig ruimte voor de hoeveelheid spullen. Shurgard heeft opslagruimtes in Rotterdam en Amsterdam van alle formaten voor alle wensen.

You may also like