Iphone x hoesje

Fashiontrends voor telefoonhoesjes


We zijn urenlang bezig met het vinden van de juiste outfit en volgen alle fashiontrends op de voet. Niet elke vrouw is echter op de hoogte van de fashiontrends op het gebied van telefoonhoesjes. Gek eigenlijk, aangezien een telefoonhoesje juist behoort tot de meest belangrijke accessoires die jij in het bezit hebt. Hoe vaak zit je wel niet met je telefoon in je handen of aan je oor? De kans is dan ook groot dat mensen jouw hoesje als eerste zullen zien, dan is het wel zo leuk als deze ook voldoet aan de huidige trends. Bovendien kan een hoesje echt niet ontbreken om jouw geliefde smartphone te beschermen tegen valpartijen en krassen. Maar wat zijn de fashiontrends op het gebied van telefoonhoesjes eigenlijk?

Dierenprints

Dierenprints mogen niet ontbreken in je garderobe en al zeker niet als het gaat om je telefoonhoesje? Ben je dol op de luiaardprint? Dan mag dat ook best wel gezien worden met jouw iPhone XS hoesje. Wil je iets unieks? Ga dan voor een geweldige slangenprint. Hoe wilder, hoe beter! Het hoesje met dierenprint zal nooit uit stijl raken en past perfect bij elke outfit!

Iphone xs hoesje luipaard

Geometrische vormen

Is jouw woonkamer inmiddels al helemaal up-to-date volgens de laatste woontrend? Zijn geometrische vormen niet meer weg te denken uit jouw woning? Waarom zou je deze trend dan wel overslaan als het gaat om jouw telefoonhoesje? Tegenwoordig vind je telefoonhoesjes met alle denkbare vormen, perfect aansluitend om de huidige woon- en fashiontrends. Ideaal voor de modebewuste vrouw!

Passend bij jouw winteroutfit!

Wist je dat een telefoonhoesje jouw outfit kan maken of breken? Hoe gaaf is het als jouw telefoonhoesje perfect aansluit op je favoriete winteroutfit? Een matchend smartphone hoesje van Casimoda.nl is precies wat jij nodig hebt om een statement te maken. Uiteraard betekent dat niet dat je 30 telefoonhoesjes moet aanschaffen, maar een beetje variatie en het gebruik van de wintermodekleuren is voldoende om jouw outfit een boost te geven. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren paars, koningsblauw of aurora rood. Deze kleuren komen weer helemaal terug aankomend seizoen en via jouw telefoonhoesje kan jij de trend alvast doorzetten. Een telefoonhoesje gebruiken als onderdeel van je outfit is in de winter van 2018/2019 helemaal in. Voor welk hoesje kies jij?

Grappige hoesjes

Natuurlijk mogen ook grappige hoesjes niet ontbreken. Wij raden dan ook altijd aan om minstens twee verschillende telefoonhoesjes in je kast te leggen. Zo kan je regelmatig afwisselen en je telefoon aanpassen op de situatie, je gemoed of outfit van die dag. Als je een belangrijke zakelijke meeting moet volgen, is een grappig hoesje immers een minder goed idee. Dit terwijl je in persoonlijke situaties echt de blits kunt maken met een leuk en sprekend hoesje. Grappige hoesjes vind je tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo heb je hoesjes met grappige citaten en quotes, maar ook leuke emoticons of komische afbeeldingen. Kies een hoesje die past bij jouw persoonlijkheid en laat je elke dag weer opvrolijken door het aanzien van jouw grappige hoesje. Zo doorsta je zelfs de saaiste maandagmorgen met een grote glimlach op je gezicht!

You may also like