Woonboulevard

Ga winkelen bij een woonboulevard


Wil je een nieuw interieur shoppen voor je nieuwe huis of ben je toe aan een make-over? Niets is dan zo fijn om te gaan shoppen bij de grootste woonboulevard van Nederland. Op een woonboulevard vind je op een groot oppervlak tal van woonwinkels. Je vindt er vaak niet alleen de bekend woonketens zoals Blokker, Leen Bakker, of andere woonwinkels, maar ook veel kleinere winkels. Daarnaast vind je ook winkels op het gebied van slapen, keukens, badkamers of winkels die gespecialiseerd zijn in het leggen van vloeren. Zo kun je bij een woonboulevard niet alleen je nieuwe meubels en accessoires shoppen, maar ook gelijk een nieuwe keuken, badkamer of vloer uitkiezen.

Krijg interieuradvies voor een nieuwe interieur

Met zoveel winkels en zoveel keuzes duizelt je het soms wat weleens van alle mogelijkheden die er zijn. Of vind je het lastig als je een woning hebt en je niet precies weet hoe je hem moet inrichten? Het krijgen van interieuradvies kan dan helpen. Bij de aankoop van een bruin bankstel maak je kans op een interieuradvies. Met interieuradvies krijg je een advies, wordt er een ontwerp gemaakt en desgewenst kun je ook nog worden geholpen met het realiseren ervan. Zeker op de woonboulevard kan een interieuradvies handig zijn. Tijdens een interieurontwerp worden al jouw woonwensen, (bestaande) meubels en voorkeur voor stijlen verwerkt in een woonconcept. Zo kun je een meubelstuk of kleur als basis nemen en aan de hand daarvan wordt een hele nieuwe sfeer gecreëerd. Of je laat alles over aan de interieurontwerpers en je laat je verrassen. De interieurontwerpers bij een meubelboulevard zijn goed in hun werk, ze kijken naar de indeling van de woning, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling. Dat alles wordt meegenomen in het advies en zo kun je daarna gericht shoppen op de woonboulevard.

En dan in de praktijk, hoe ga je aan de slag met een interieuradvies?

Zo een interieuradvies natuurlijk leuk, zeker als je eigenlijk niet precies weet wat je wil, maar wat doe je erna ermee? Ga je er mee aan de slag of blijft het bij een advies? Voor dat laatste hoef je niet bang te zijn. Vaak krijg je een advies wat kant en klaar is uitgewerkt en je hoeft ook niet bang te zijn dat je met allerlei design meubels of dure accessoires zit, want je kun van te voren je budget aangeven. Met de hand van die informatie maakt de interieurontwerper een advies wat bij jou past. Wil je liever helemaal zelf geen energie steken in het shoppen? Dat kan natuurlijk ook, dan gaan de interieurontwerpers op pad om alle materialen, meubels en accessoires te kopen op de woonboulevard. Jij geeft door wat voor meubels en accessoires je wilt hebben uit het interieuradvies en zij gaan voor jou aan de slag. Zo heb je niet alleen een persoonlijk interieuradvies maar ook nog een persoonlijke shopper. Toch liever zelf aan de slag? Dan ben je op de woonboulevard op het juiste adres. Het handige daarvan is ook nog dat als er nog items uit het interieur advies je niet bevallen, je genoeg inspiratie kan opdoen om het te vervangen door iets anders leuks.

You may also like