originele meubels

Geef je interieur tijdens je staycation een facelift met originele meubels


Is jouw zomervakantie naar de zon door alle corona-perikelen in het water gevallen? Je kunt van de nood ook een deugd maken, bijvoorbeeld door je staycation aan te grijpen om je interieur een facelift te geven. Ga je hiervoor op zoek naar eigentijdse meubels? Oriënteer je dan eens op steigerhout. Dit robuuste en veelzijdige materiaal heeft eindeloos veel toepassingsmogelijkheden en geeft iedere denkbare ruimte een karakteristieke look. Omdat steigerhout sterk is, gaat het ook nog eens jarenlang mee. We inspireren je graag met diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld jouw meubels met je eigen handen creëren maar je kunt het vervaardigen ervan ook uitbesteden aan vakmensen. En als jij straks beschikt over unieke meubelstukken die helemaal matchen met je persoonlijke stijl, is een vakantie thuis helemaal zo gek nog niet.

Doorleefde uitstraling

Steigerhout is met name populair door de doorleefde uitstraling van het materiaal. Daarom brengen meubels van steigerhout veel warmte in je interieur of dit nu modern, landelijk of industrieel is. Steigerhout heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, wint vurenhout steeds meer aan terrein in de interieurwereld. Door die houtsoort chemisch te behandelen en daar met de hand verwering in aan te brengen, wordt het steigerhouten karakter gecreëerd zonder in te boeten op de echte, authentieke look-and-feel. Verkies je toch liever het originele steigerhout voor jouw gedroomde meubels? Dat is bij fysieke of online speciaalzaken ook goed te verkrijgen. Maar waar je ook voor kiest, beide soorten kun je prima gebruiken.

Eigentijdse touch

Zoals gezegd, zijn de mogelijkheden met steigerhout eindeloos! Ben je een levensgenieter die graag avonden lang borrelt en tafelt met familie en vrienden? Dan mag een stoere eettafel van steigerhout niet in jouw huiskamer of keuken ontbreken. Hier vinden al je tafelgenoten een riante plek. Zeker als je de eettafel met bijpassende houten stoelen combineert. Natuurlijk is deze tafel ook de plek bij uitstek als je voorlopig nog thuis moet blijven om kantoor te houden. Maar ook de andere vertrekken in huis kun je een eigentijdse touch-up geven met steigerhouten meubels. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om je badkamer te voorzien van een nieuw pronkstuk dat ook nog eens functioneel is? Met een steigerhouten opbergkast heb je niet alleen alle plek om handdoeken en beautyspullen op te bergen, maar geef je de badkamer ook een unieke twist.

Mooi en functioneel

En over mooi en functioneel gesproken, steigerhout is ook uitermate goed geschikt om bedden mee te maken. Is jouw zoon of dochter toe aan een nieuw bed? Denk dan eens aan een kinderbed hoogslaper. Het heeft nu eenmaal iets magisch om hoog te slapen. Dit soort bedden heeft als bijkomend voordeel dat je er extra ruimte mee creëert, bijvoorbeeld voor een bureau of een coole bank om op te gamen en te chillen. Maar ook buitenshuis misstaat steigerhout zeker niet. Heb jij de afgelopen maanden gebruikt om de tuin mooi en netjes te maken? Beloon jezelf dan met een robuuste bank of tuintafel met relaxte stoelen. Want steigerhout heeft ook de voordelige eigenschap dat het uitstekend bestand is tegen weersinvloeden en dus prima buiten kan staan.

Origineel steigerhout

Heb jij je klusoutfit al uit de kast gehaald om zelf aan de slag te gaan? Of besteed je het maken van jouw gedroomde meubelen liever uit? Hoe dan ook is het absoluut de moeite waard om een blik te werpen op de website van VanLonden.com. Bij deze specialist in steigerhout koop je origineel steigerhout om jouw ontwerpen tot stand te laten komen. Maar ook heb je er een zeer ruime keuze uit kant-en-klare meubelen en bijpassende accessoires. Dan is het slechts een kwestie van jouw favorieten bestellen. Maar de enthousiaste vakmensen van VanLonden kunnen op basis van jouw eigen ontwerpen ook ieder gewenst meubel met liefde voor jou op maat maken. Hoe laat jij jouw steigerhouten ideeën tot leven komen?

You may also like