Geef een pen cadeau

Geef een pen cadeau


Iemand bedanken of een steuntje in de rug geven voelt altijd goed. Dit kan onder andere met behulp van het geven van een relatiegeschenk. Op deze manier vergroot je ook de kans om de professionele relatie op lange termijn te kunnen voortzetten. Maak er een extra pluspunt van door het promotiemateriaal te maken, want dan profiteer je er zelf ook nog van. Bekijk daarom eens de mogelijkheden van het pennen bedrukken. Een pen wordt vaak gebruikt en is simpel, maar toch opvallend. Hoe meer pennen hoe beter toch? Pennen staan er namelijk om bekend dat ze overal rondslingeren dus je kunt er niet genoeg van hebben. Vind je een logo te voor de hand liggend? Laat er dan een persoonlijke boodschap op drukken. Lees hier meer over pennen bedrukken.

Bedruk een pen

Zoals hierboven al aangegeven kun je de pennen bedrukken met ieder gewenste tekst, afbeelding en logo. Dit kun je helemaal zelf ontwerpen. Zodra je dit klaar hebt kunt je dit gemakkelijk uploaden en klaarzetten in een bepaalde grootte. Ben je tevreden en is alles naar behoren? Keur dan eerst het digitale drukvoorbeeld goed voordat het daadwerkelijk gedrukt gaat worden. Het blijft natuurlijk maatwerk en alles moet wel op schaal kloppen. Hierdoor heb je er direct een goed beeld bij. Ben je nog niet helemaal tevreden? Maak dan de nodige wijzigingen. Het ontwerp staat namelijk pas vast wanneer je definitief akkoord gaat.

bedruk een pen

Wat is jouw ontwerp?

Een pen bestellen en laten bedrukken is niet erg moeilijk en kost al helemaal niet veel tijd. Tegenwoordig kun je dat via internet binnen een aantal minuten bestellen. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden, maar wij adviseren Maxilia. Zij maken niet alleen veel tijd en ruimte vrij voor hun klanten, maar ze beschikken ook nog eens over een breed assortiment met artikelen die zonder problemen bedrukt kunnen worden. Er zijn verschillende soorten pennen te vinden die je kunt bedrukken met een logo naar wens. Wil je de pen bedrukken met een tekst of liever een logo? De keuze is volledig aan jou!

Belangrijke info over pennen bedrukken

Het geven van relatiegeschenken kan tegelijkertijd ook vallen onder promotiemateriaal weggeven. Het is dus goede marketing truc waarmee je twee vliegen in een klap slaat . Op deze manier breng je namelijk jouw merk onder de aandacht, doordat je logo op de pennen bedrukt staat. Een belangrijke voorwaarde: de ontvangen moet het product ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Daarbij is het de bedoeling dat andere mensen deze pennen zien en bekend raken met jouw bedrijf. Succes met het ontwerpen van leuke pennen en veel weggeef plezier!

You may also like