Kunstbloem cadeau

Geen plantenvriend? Doe een kunstplant cadeau


Komt er weer een verjaardag aan van iemand in jouw omgeving en weet je niet wat je moet geven? Is diegene geen plantenvriend en liever lui dan moe? Dan is het wellicht een idee om een kunstplant te geven als cadeau. Heeft je vriend bijvoorbeeld net een nieuwe tuin en is hij toe aan nieuwe hagen? Dan is kunsthagen voor buiten kopen een prima idee. Deze zijn enorm gebruikers- en onderhoudsvriendelijk. Je hoeft de kunsthaag alleen maar te installeren en er voor de rest niet meer naar om te kijken. Ideaal voor degene die altijd vergeet om zijn binnenplanten of tuin goed te onderhouden. Maar er zijn naast kunsthagen nog meer opties. Nieuwsgierig geworden? Lees verder hieronder of klik alvast op de link hierboven.

Andere soorten kunstplanten

Naast de kunsthagen kan je ook kiezen voor een kunstpalm voor buiten. Normaal zijn deze planten vrij duur en moeilijk in onderhoud. Aangezien Nederland geen tropisch oord is en we nogal wisselvallig weer hebben, moet je er veel moeite voor doen om de echte plant in leven te houden. Bij een kunstpalm heb je hier uiteraard geen last van, omdat je er letterlijk niet naar om hoeft te kijken. Je hoeft de kunstplant alleen maar te bewonderen. Ideaal voor vele gelegenheden, waaronder ook themafeestjes met tropische uitstraling. Heb je even genoeg van de plant? Dan berg je hem op en de eerstvolgende keer dat je hem gebruikt, hoef je hem alleen maar af te stoffen en op te poetsen.

Naast kunstplanten ook bomen

Het mooie van kunstplanten is dat ze aardig echt lijken. Daarom kan het een goede aanvulling zijn op jouw buitendecoratie. Buiten dat scheelt het ook enorm veel geld. Maar het blijft niet alleen bij kunstplanten, want er zijn ook kunstbomen voor buiten van leopoldflora.com te koop. Deze bomen kunnen niet groeien, maar zijn in verschillende formaten te verkrijgen. De maten variëren van 55 cm tot 2,50 meter. Er is ook een breed scala aan verschillende soorten bomen, van een bonsai tot een taxus. Het hangt er maar net vanaf wat jouw smaak is.

Lange kleurgarantie

Ben je nog niet overtuigd na het lezen van deze blog. Dan is het misschien goed om te weten dat je acht jaar kleurgarantie hebt als je en kunstplant koopt. Met het aanleggen van een echte tuin met planten en bomen duurt het lang en kost het veel onderhoud. Wanneer het warmer wordt zul je extra veel tijd moeten stoppen in jouw tuin. Echter hoeft dat niet met kunstplanten, omdat je ze bij alle weersomstandigheden kan laten staan. Verder zijn alle planten voorzien van een speciale UV-bescherming, waardoor de mooie groene kleur lang kan worden behouden. Koop je de kunstplant dan ben je verzekerd van een mooie toevoeging in de tuin en heb je daar tot wel acht jaar lang plezier van.

 

You may also like