gezonde en frisse smoothie

Gezonde en frisse smoothie als ontbijt


We klagen altijd maar dat het zoveel regent in Nederland, maar het is eindelijk zo ver. We kunnen echt genieten van het zonnetje deze weken. Dan wordt het weer tijd om te klagen over iets anders: de hitte! Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van het weer maar ik heb door de hitte gewoon veel minder trek in eten! Ik probeer al een tijdje meer gezond en bewust te eten. Veel water drinken is belangrijk maar om mijn portie vitamines te krijgen maak ik elke ochtend een smoothie met mijn blender. Zo krijg ik op een makkelijke manier extra fruit en groenten binnen.

Yoghurt smoothie met fruit en noten

Mijn smoothies maak ik met mijn nutribullet en daarmee maak ik smoothies met yoghurt en voeg daar wat banaan, appel, kiwi, druiven of avocado toe. Zaden en noten zijn erg gezond dus die doe ik graag in mijn smoothies. Ik ben nog aan het experimenteren met recepten maar binnenkort eens groene smoothies maken. Lekker gezond! Groene smoothies heb ik niet eerder dus om te beginnen ga ik spinazie gebruiken. Ik heb gelezen over broccoli en smoothies maar eerst maar met spinazie proberen!

Omdat ik meestal nootjes in mijn smoothie doe heb ik een goede blender nodig. Na veel onderzoek te doen en na het lezen van https://www.consupedia.nl/ heb ik besloten een nutribullet te halen. Erg blij met mijn nieuwe blender!

You may also like