glas met een kleurtje

Glas met een kleurtje


Wilt u eens iets anders dan standaard glas? Kies dan voor glas op maat bestellen bij GlasGigant. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk glas te bestellen in kleuren als brons, grijs, groen en blauw. Een groot voordeel waarvan u bij GlasGigant profiteert zijn de groothandelsprijzen die ze hanteren. U weet dus zeker dat u hier nooit te veel hoeft te betalen. GlasGigant is specialist op het gebied van glas en toebehoren. U bent hier aan het juiste adres voor zowel kleine aantallen als grote oplages.

Gekleurd glas op maat

In het assortiment van GlasGigant vindt u allerlei soorten afmetingen. Dankzij de glaskeuze hulp kunt u gemakkelijk uw zoekopdracht specificeren. Ziet u het gewenste formaat er niet tussen staan? Geen probleem, het is namelijk mogelijk om bij GlasGigant gekleurd glas op maat te bestellen. Laat weten wat de afmetingen zijn en zij maken het helemaal op maat.

In 3 stappen bestellen

Bestellen een gedoe? Niet bij GlasGigant. In 3 eenvoudige stappen plaatst u uw bestelling via de online webshop.

  • Stap 1: Product kiezen: u kiest het type glas en voert de aantallen en afmetingen in.
  • Stap 2: Direct mee bestellen: u voegt eventueel de benodigde beglazingsmaterialen toe.
  • Stap 3: Bestelling afronden: u kiest de gewenste afhaal- of leverdatum, controleert uw bestelling en betaalt op een veilige manier.

stappenplan glas bestellen

De voordelen van gekleurd glas

Met gekleurd glas creƫert u een unieke uitstraling. Het glas is te gebruiken voor deuren, etalages, vitrines, glazen planken en meubilair. Gekleurd glas is te bestellen in enkel of gehard glas. Een voordeel van gehard glas is dat het bij een breuk uiteenvalt in kleine glaskorrels. De kans op letsel wordt hierdoor verkleind. Voordelen van gekleurd glas:

  • Unieke uitstraling
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Zeer gelijkmatig van dikte
  • Ook verkrijgbaar als veiligheidsglas

Gekleurd glas prijzen

We laten u graag kennismaken met de scherpe prijzen van GlasGigant. Koop nu uw gekleurde glas op maat via de webshop. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Breng een bezoek aan de website van GlasGigant.

You may also like