dameskleding

Groothandel voor dameskleding: tips en advies


Tegenwoordig is het steeds makkelijker voor consumenten om kleding online te kopen al is het voor heren of dameskleding. Voor bedrijven geldt precies hetzelfde: groothandels schieten als paddenstoelen uit de grond en voor u het weet heeft u een kledingwinkel ingericht. Maar hoe vindt u een goede groothandel om kleding in te kopen? In dit artikel geven we enkele tips en adviezen en kijken we naar goede groothandels voor het inkopen van dameskleding.

Waar u op dient te letten bij een groothandel

Hoewel het bestelproces bij groothandelaren vaak even eenvoudig is als bij consumenten, zijn er vaak wel een aantal verschillen. Zo stellen groothandelaren in dameskleding vaak eisen wat betreft het aantal te bestellen items. Ook hebben sommige handelaren instaptarieven en verschilt de kwaliteit van de kleding per groothandel. Dit zijn slechts enkele aspecten waar men op dient te letten. Zoals in zo veel gevallen, is een goede groothandel voor dameskleding relatief eenvoudig te vinden op het internet. Echter is netwerken en navraag doen in kledingwinkels ook een goede manier om groothandels te vinden.

Groothandelaren voor dameskleding

Een voorbeeld van een groothandel, is Dressesonly.nl. Zij bieden een snelle levering met scherpe prijzen en kunnen zo veel kledingwinkels van jurkjes en andere kleding voorzien. Het fijne van hen is dat er geen instaptarieven gehanteerd worden. Daarnaast is de kleding toegespitst op de Nederlandse vrouw, zodat de pasvormen ideaal zijn en kleding bijvoorbeeld niet te klein of te groot valt. Door de laagdrempeligheid, u kunt namelijk gewoon kleding bestellen in een webshop, is het voor bijna iedereen mogelijk om kleding van een groothandel in te kopen.

Een ander oprukkende groothandel die men tegenwoordig steeds vaker ziet, staat in China: Aliexpress. Consumenten kunnen hier tegen spotgoedkope prijzen enkele items kopen, maar ook voor bedrijven is het importeren van kleding uit China lucratief. Vaak biedt Aliexpress namelijk de mogelijkheid om grote aantallen te importeren tegen lage prijzen. U dient dan echter wel rekening te houden met de kwaliteit en pasvorm van de producten. Het is mogelijk om kwalitatief zeer hoogstaande kleding te kopen, maar er wordt ook veel namaak en slechte kwaliteit kleding verkocht. Het is daarbij van belang te letten op recensies en eerdere ervaringen.

Het belangrijkste advies is om vooral groothandels voor dameskleding uit te proberen. De enige manier om er achter te komen of groothandels bevallen, is door er een order te plaatsen en te vergelijken met een andere groothandel. Na verloop van tijd kunt u voor uzelf bepalen welke groothandelaren bevallen en welke niet.

You may also like