interieurspecialist

Haal de interieurspecialist in jezelf naar boven met de volgende 3 interieur apps!


Nog heel even en dan is het éindelijk zover: jullie gaan verhuizen. Maanden keek je uit naar dit moment. Je hebt zelfs al prepaid van Simyo afgesloten om de dagen zonder internetverbinding door te komen. Dan rest je natuurlijk nog maar één ding: het vinden van inspiratie voor de inrichting van jouw nieuwe huis. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig zijn er zó ontzettend veel verschillende woonstijlen, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn er ook nog genoeg manieren om het samenstellen van jouw interieur tot een waar feestje te maken. Dit doe je bijvoorbeeld met behulp van de volgende 3 handige interieur apps.

1.         Pinterest

Wie kent Pinterest nou niet? Deze handige app wordt tegenwoordig voor werkelijk alles ingezet. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor de babykamer of woonkamer of gewoon een heerlijk recept of leuke quote op wilt zoeken. Met Pinterest vind je altijd alles wat je nodig hebt. Via deze app kan je speciale ‘pins’ bewaren op jouw eigen account. Door meerdere collecties met pins aan te maken, geniet je direct van een duidelijk overzicht van jouw eigen smaak en stijl. Hierdoor is het kopen van nieuwe meubels & accessoires straks een stuk eenvoudiger. Daarnaast kan je ook nog eens inspiratie opdoen voor het indelen van de ruimtes. Met Pinterest ben je al gauw uren zoet.

2.         Ikea Place App

Heb je eindelijk dat ene geweldige item gekocht en blijkt bij thuiskomst dat het toch heel anders staat dan je had verwacht. Je bent niet alleen! In de winkel kunnen bepaalde items er vaak heel mooi uitzien, maar in je eigen woning valt het toch wat tegen. Om deze miskopen tegen te gaan, heeft Zweeds warenhuis Ikea een innovatieve app ontworpen: de Ikea Place App. Door Augmented Reality toe te passen is het mogelijk om de meubels en accessoires van dit warenhuis eerst even gratis ‘uit te proberen’. Dankzij prepaid internet bundels kan je deze app gewoon via het internet gratis downloaden. Vervolgens kan je direct aan de slag met het creëren van een geheel nieuw interieur.

Via de app plaats je de meubels in jouw ruimte. Vervolgens is het zelfs mogelijk om er omheen te lopen en zelfs de looproutes te ontdekken. Daarnaast kan je het beeld van de nieuwe meubels delen met vrienden en familie. Zo is hulp bij jouw keuze direct onderweg. De Ikea Place App download je eenvoudig in Google Play of de Apple Store!

3.         Home Design 3D

Altijd al gedroomd van een beroep als interieurspecialist? Dan is de Home Design 3D app echt iets voor jou. Met deze app kan jij iedere vernieuwde ruimte of verbouwing eerst even zien, alvorens je het plan daadwerkelijk uitvoert. Ook heel leuk als je nog geen plannen hebt om te verbouwen, want het is ook gewoon heel leuk om de eindeloze mogelijkheden op jouw woning toe te passen. Deze app blijft altijd leuk. Of je nu binnenkort met een verfkwast in je handen staat om een make-over voor de slaapkamer te realiseren of voorlopig nog geen plannen hebt, het stylen van een woning is leuk!

home design 3d app

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Simyo.

 

You may also like