Handgereedschap wat iedereen moet hebben

Handgereedschap wat iedereen moet hebben


Je kent het vast. Van die kleine noodgevallen in huis, die je uiteraard snel wil oplossen. Een schroefje wat letterlijk ergens los zit wil je makkelijk zelf kunnen oplossen. Toch kun je gereedschap vaker gebruiken dan je in eerste instantie denkt. Maar welk gereedschap is een must voor iedereen? Bij Mastertools heb je een breed aanbod in handgereedschap. Hier staat het handgereedschap voor je op een rijtje. Zo weet je (bijna) zeker dat je niet om de haverklap vastloopt bij kleine huishoud gevallen.

De schroefmachine

Heb je net een mooi schilderij gekocht? Of wil je snel ergens een plankje ophangen? Dan mag de handboormachine zeker niet aan je collectie ontbreken. Heb je toch iets meer kracht nodig? Dan is de slagschroefmachine iets voor je. Deze vereisten veel minder kracht dan een gebruikelijke schroefmachine.

Schroevendraaiers

Met een schroevendraaiers kom je al een heel eind. Zeker IKEA-fans die om de zoveel tijd weer het nodige kastje in elkaar willen zetten.  Een goede schroevendraaiers klaart dan snel de klus. Met de verschillende opzetstukken weet je zeker dat je alles aankan. Blikopener zoek? Daar kun je met een schroevendraaier zeker wat mee. Met een lichte tik van een hamer is het blik snel open. Doe wel voor de zekerheid het blik in de gootsteen zodat eventuele spatjes worden voorkomen.

Kniptang

De kniptang is een veelzijdig gereedschap. Zo kun je gemakkelijk kleinere kabels doorknippen. Komt goed van pas. De kniptang is voorzien van een goed geïsoleerde handvaten om elektriciteitsdraden op een veilige manier te kunnen doorknippen. \het is te gebruiken op meerdere materialen zoals ijzerdraad, koperdraad en plaatmateriaal.

Stanleymes

Een stanleymes is een stuk gereedschap met afbreekbare mesjes, om zachte materialen mee te snijden. Denk bijvoorbeeld aan het openmaken en kapotmaken van dozen. Om de meeste thuisbezorgde spullen zit wel een doos. Zeker handig om een stanleymes bij de hand te hebben. Zo kun je ze makkelijk openmaken. Je bestelde waar er natuurlijk uithalen, en dan vervolgens de doos in kleinere stukjes snijden.

Hammertime

En uiteraard mag de hamer niet ontbreken. Hamers zijn er in verschillende vormen en materialen. Al hebben de meeste huishoudens genoeg aan een standaard hamer. Hiermee sla je eenvoudig een spijker in hout. Wil je een haakje aan de muur hangen? Dan kun je misschien beter investeren in een schroefmachine. Zo voorkom je mogelijke beschadigingen aan je muur als je de spijker mist.

You may also like