bespaartip folders

Handige bespaartip: maak gebruik van folders


Het dagelijks leven kan al duur genoeg zijn. Als je daarbij ook nog eens een aantal financiële tegenvallers ervaart, heb je al gauw last van stress om de maand door te komen. Toch is het soms noodzakelijk om inkopen te doen. Denk hierbij maar eens aan de wekelijkse boodschappen, er moet toch brood op de plank komen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om te besparen op de maandelijkse uitgaven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan simpele dingen zoals boodschappen doen bij een budgetwinkel, maar je kunt ook de folders er goed op naslaan. In dit artikel vertellen we je hoe je goed gebruik kunt maken van folders om extra veel geld te besparen. Zeker met de naderende feestdagen voor de deur een tip om te koesteren.

Blader alle folders zorgvuldig door

Ben jij ook iemand waarbij de folders na één snelle blik al in de papiercontainer verdwijnen? Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Zelfs folders die op het eerste gezicht geen betekenis voor jou kunnen hebben, staan soms bomvol met dingen die uiteindelijk van pas komen. Wij raden dan ook aan om er echt eens voor te zitten en elke folder goed door te nemen. Selecteer hierbij niet alleen de folders van winkels waar je vaak komt, maar denk ook eens outside-the-box. Zo is de Ici paris XL folder misschien niet direct van betekenis, maar heb je misschien over enkele maanden wel nieuwe cosmeticaproducten nodig. Door slim gebruik te maken van folders kun je deze aankopen met hoge kortingen vroegtijdig in huis halen.

ici paris xl folder

Vraag bij de buren om meer folders

Soms krijgen mensen folders binnen als ze ingeschreven staan in het klantenbestand van bepaalde winkels. Deze folders ontvang jij niet. Door in je omgeving te vragen naar nieuwe folders kan je soms op bijzonder goede acties stuiten, acties die je zonder de folder nooit te weten was gekomen. Vaak willen buren, familieleden, vrienden of kennissen hun folders graag met je delen als ze deze hebben uitgelezen. Maak goed gebruik van dit vriendelijke gebaar en sla de folders goed op.

Schrijf op wanneer een bepaalde actie van start gaat

Heb je een super goede actie in de Deen folder zien staan en zijn deze producten bij je volgende bezoek al uitverkocht? Dat is ontzettend balen, maar kan gelukkig gemakkelijk voorkomen worden. Als er wordt gestrooid met scherpe aanbiedingen en hoge kortingen is de kans vaak groot dat een product na één of enkele dagen al uitverkocht is. Schrijf in je agenda een notitie wanneer een actie van start gaat. Zo kan je direct op de dag zelf een bezoekje aan de winkel brengen en sta je vrijwel nooit met lege handen.

deen week acties

Vergeet ook vooral niet om op te schrijven wanneer een actie afloopt. Het zou immers vervelend zijn als de actie al niet meer geldt als jij wacht tot je wekelijkse bezoekje aan de winkel. Zelf geen tijd om de winkel te bezoeken? Kijk dan een familielid of goede vriend lief aan om de items voor jou mee te nemen.

You may also like