Herfst wishlist 2018: dit heb ik écht nodig deze herfst!


De herfst is met stipt op nummer één ons favoriete seizoen Niet alleen door het prachtige kleurenpalet van vallende bladeren, koelere temperaturen en warmere woningen, maar omdat de herfst ons de gelegenheid biedt om weer te gaan shoppen. Er zijn nu eenmaal echt een aantal dingen die niet mogen ontbreken dit najaar. Jouw herfst wishlist 2018 is allang gevuld met items die je écht nodig hebt. Nou ja, écht nodig is misschien een beetje overdreven, maar zonder deze items zou je de herfst toch een stuk minder gelukkig door komen. De volgende kledingstukken en ‘fall’ items mogen echt niet ontbreken dit najaar. Zo kom je ook deze herfst weer trendy, comfy en warm door!

Loungemode en badjassen

De herfst is het ultieme seizoen om lekker een hele dag op de bank te hangen. Terwijl de regen tegen het raam klettert, maak jij het jezelf comfortabel onder een warme plaid. Natuurlijk is zo’n relaxdagje een stuk minder fijn als je een strakke skinny jeans draagt. Deze dag vraagt om een speciale middelen. Kies voor een lekker warm pak die jou niet alleen optimaal comfort biedt, maar ook nog eens zeer trendy staat.

Draag je liever een oversized pyjama voor jouw relaxdag? Vergeet dan zeker niet om een badjas op jouw herfst wishlist van 2018 te schrijven. Er is niets fijner dan een warme badjas op koelere dagen. Verstop je lekker in de stof en jij bent klaar voor een dagje bankhangen met je favoriete serie en een lekkere snack. We love the autumn!

badjas

Een praktische tussenjas

Het weer in Nederland kan in de herfst ontzettend uiteenlopend zijn. De afgelopen weken hebben we al kunnen genieten van zeer wisselvallig herfstweer. De ene week twijfelde we nog om onze rokken weer uit de kast te trekken en de andere week was het de vraag of je geliefde winterjas weer gedragen mocht worden. Veel dames hebben zowel een zomer- als een winterjas in hun bezit. Als de dagen koeler worden, verdwijnt de zomerjas weer uit het beeld en kunnen we weer profiteren van de warmte en het comfort van de winterjas. Maar wat als de temperaturen net rond de 15 graden blijven hangen? Dan is het al snel te koud voor de zomerjas en de winterjas is weer te warm. Een tussenjas biedt de oplossing! Dit is een jas die tussen de seizoenen door gebruikt mag worden.

Nieuwe sjaal

Elke vrouw kent het wel: ze hebben al tientallen sjaals in hun kast liggen én toch laten ze zich verleiden om er nog één aan te schaffen. We kunnen het ze niet kwalijk nemen. De sjaal is multifunctioneel en kan niet alleen gebruikt worden om outfits mee te stylen, maar is ook nog een super praktisch en warm in het najaar. De komende winter mag je lekker uitpakken met bijzondere kleuren en dessins. Laat je creativiteit dan ook de vrije loop als jij een sjaal op jouw herfst wishlist schrijft.

Sjaal

You may also like