Hoe breng je een festivalsfeer aan in je tuin

Hoe breng je een festivalsfeer aan in je tuin?


Het festivalseizoen is weer begonnen! Heb jij geen zin om de deur uit te gaan? Dan haal je toch het festivalsfeertje naar jouw tuin? Dit kan je gemakkelijk doen door een hangstoel buiten in je achtertuin te plaatsen. Met een hangstoel buiten op je terras heb je namelijk al meteen het festival gevoel te pakken. Wil jij hier alles over weten? Lees dan vooral verder en voor je het weet heb jij je eigen hangstoel buiten in je tuin staan!

Hangstoel buiten in je tuin

Een stoel buiten op je terras is een echte musthave wanneer jij voor een tuin met een festivalsfeer gaat. Buiten het feit dat een stoel buiten in je tuin een echte eyecatcher is, kan je heerlijk in je hangstoel buiten loungen. De beste plek voor een hangstoel buiten is op een veranda of onder je overkapping. Wanneer je hangstoel buiten overdekt staat, kan je ook op regenachtige dagen heerlijk genieten van je festivaltuin. Duik lekker in je hangstoel buiten met een fijn muziekje en jouw ‘festival’ kan beginnen. 

Ook wanneer je geen overkapping of veranda hebt, kan je een hangstoel buiten in je achtertuin aanschaffen. Zet je hangstoel buiten op een plek naar keuze in jouw tuin. Eigenlijk kan de hangstoel buiten overal staan. Probeer wel te zorgen voor een stabiele ondergrond, zodat de hangstoel buiten goed blijft staan. 

Knusse chillplekjes

Wat ook echt niet mag ontbreken in een tuin met een festivalsfeer, zijn toch wel de knusse plekjes waar je heerlijk kunt chillen en loungen. Creëer knusse hoekjes in je tuin door bijvoorbeeld een stapel kussens bij elkaar te leggen of plaats her en der wat kleine boomstammen om op te kunnen zitten. Zelfs een hooibaal staat er gezellig bij. Maak het af door een mooie vuurschaal te plaatsen en rooster samen met familie of vrienden wat worstjes onder het genot van een lekker muziekje. Zo creëer je dé ultieme festivalvibe.  

Lampjes!

Last but not least, leuke lampjes mogen echt niet ontbreken in jouw festivaltuin. Maak je tuin sfeervol door leuke tuinverlichting op te hangen, zodat jullie tot in de late uurtjes buiten kunnen blijven zitten. Je kunt het extra gezellig maken door bijvoorbeeld leuke lantaarntjes of lampionnen te plaatsen. 

Zo zie je maar hoe eenvoudig het is om het festivalsfeertje naar jouw tuin te halen. Met een stoel buiten op je terras, wat knusse zitplekjes, een vuurschaal en leuke verlichting, haal jij het festival naar je tuin toe!

You may also like