borstkast man

Hoe laat je de borstkas van jouw man goed uitkomen


Natuurlijk heeft niet iedere man het zo gezegde ”perfecte” lichaam. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat zijn borstkas toch het mooiste uitkomt in een T-shirt. Er zijn verschillende pasvormen. Voor iedere bouw is er wel het juiste shirt te vinden. Je hebt bijvoorbeeld :Basic V-hals, Diepe V-hals, Extra diepe V-hals, Ronde hals/Crew, mouwloos of longsleeve. Smaken verschillen en dat is maar goed ook, anders zou iedereen er het zelfde bij lopen. Wat is jou smaak?, en wat vind je mooi staan bij jou man. Hoe is zijn bouw, is je man lang of juist klein, goed getraind of met een buikje.. geen zorgen Bij Shirtofcotton is voor iedere man het perfecte T-shirt te vinden.

Waar moet je naar kijken voor het ideale t-shirt voor je man

Is je man goed getraind kijk dan eens voor een T-shirt pasvorm slim fit met een V-hals of een diepe V-hals. Door het mooi aangesloten shirt ” slim fit” met een diepe of basic V-hals word de borstkas van je man extra benadrukt. Voor de man met een minder afgetraind lichaam is een slim fit of comfort fit het ideale shirt. Een ronde hals of een basic V-hals zullen beide goed staan en zal de bouw van je man goed zichtbaar zijn. Ook voor de man die wat voller is kun je bij  shirtsofcotton het perfecte T-shirt vinden. Ga dan niet voor de pasvorm ”slim fit” maar voor comfort fit, dit shirt is niet zo strak getailleerd.

Ook de kleur van het T-shirt is belangrijk

Je zou het niet zeggen maar ook de kleur van het T-shirt doet een hoop. Is je man wat bleek kies dan meer voor ”warme” kleuren die zorgen ervoor dat de huid wat meer warmte uitstraalt. Bij een getinte man zorgen de ”koele” kleuren ervoor dat de kleur van de huid meer opvalt. Neem daarom eens een kijkje op onze website ShirtsofCotton.com en laat je inspireren door de onze collectie T-shirts.

You may also like