Hotste designmerken

Dit zijn de hotste designmerken van dit moment 


De laatste jaren is er steeds meer verandering gekomen op het gebied van fashion. Echte fashionista’s kunnen hun hart ophalen als ze nieuwtjes lezen over al het aanstormend talent dat binnenkort dat binnenkort de markt zal bestormen. Zelf kunnen we ook enorm genieten van de ontwikkelingen op het gebied van fashion. Designmerken lijken overal uit de grond te schieten en dat resulteert ook weer op innovatieve ideeën bij de oude en vertrouwde designmerken, zoals we goed kunnen zien bij Winkelstraat.nl. Ben jij ook nieuwsgierig welke designmerken hot zijn anno 2018? Wij vertellen je in dit artikel graag over de hotste designmerken van dit moment.

Dolce & Gabbana

Wie kent Dolce & Gabbana nou niet? Althans de meeste mensen denken dit designmerk te kennen. Maar als je nu denkt aan de grote D&G die je op de zijkant van je zonnebril zag staan heb je het mis! Dolce & Gabbana is een zeer exclusieve versie van dit merk en ontwerpt kleding en schoenen op topniveau. Dat Dolce & Gabbana helemaal hot is op dit moment wordt wel duidelijk als je een blik werpt op de kleding van bekende artiesten, zoals Kylie Minogue en Madonna. Steeds meer beroemdheden vragen naar ontwerpen van Dolce & Gabbana. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit, maar ook vanwege de opvallende sexy en glamorous outfits. In 2016 schreef dit designmerk zelfs geschiedenis door de allereerste design Hijab-collectie op de markt te brengen. Kortom, een merk die niet alleen heel veel succesverhalen schrijft, maar naar verwachting ook nog eens heel lang zijn stempel zal drukken op de fashion wereld.

Dolce & Gabbana

Gucci

Vrijwel elke vrouw heeft wel gehoord van Gucci. Alleen al van de prachtige tassenlijnen gaan spontaan heel wat harten sneller kloppen. Maar wist je dat Gucci ook een uitgebreide kledinglijn heeft? Zelfs kinderen en baby’s worden hierbij niet vergeten. De veelzijdigheid van dit designmerk in combinatie met de prachtige karakteristieke uitstraling maakt het een merk dat we niet ongenoemd kunnen laten in dit lijstje. Gucci verwierf voor het eerst wereldwijde naamsbekendheid toen de first lady Jackie Kennedy de tas droeg in de jaren 60. Sindsdien is de populariteit van dit merk tot een ongekend niveau gestegen.

Gucci

Kenzo

Kenzo is een relatief nieuw designmerk maar heeft inmiddels al veel harten veroverd. Het merk kenmerkt zich door opvallende prints en sprekende kleuren. Kenzo was een Japanse student die veel tijd doorbracht met het lezen van oude fashionmagazines van zijn zussen. Dit gaf hem de inspiratie die hij nodig had om zelf een kledinglijn te beginnen. Hij was de eerste mannelijke student op de modeacademie en Tokyo en zijn talent werd al gauw opgemerkt toen hij een prijs won voor het beste ontwerp. Na zijn studie duurde het niet lang voordat zijn eigen brand op de markt verscheen. Bijzonder was dat hij zich echt compleet heeft moeten opwerken tot dat wat hij nu heeft. Hij begon zelfs met het naaien van verschillende stofjes aan elkaar, die hij stuk voor stuk verzamelde van de vlooienmarkt. Inmiddels is de productie natuurlijk een stuk professioneler geworden en kunnen we al enkele jaren genieten van een zeer bijzonder designmerk.

Kenzo

You may also like