houten shutters op maat

Houten shutters kopen?


Blader één keer door een tijdschrift en je zult zien dat er tegenwoordig heel veel interieurs zijn met houten shutters. Het is de trend van dit moment. Ze zijn hartstikke sfeervol en daarbij kun je ook nog eens het licht reguleren in jouw ruimte. Heb je ook interesse om jouw woning of ruimte te voorzien van houten shutters? We vertellen je in deze blog er alles over.

Waar houten shutters kopen?

Heb je ook interesse om houten shutters te kopen? Dan raden we je aan om dit te doen bij Van Eyck Shutters. Bij deze partij kun je houten shutters op maat maken, zodat deze perfect passen in jouw woning.

houten shutter

Aanbod houten shutters?

Wanneer je houten shutters wilt kopen bij Van Eyck Shutters dan moet je een keuze maken uit verschillende lamelbreedtes, namelijk 63, 76, 89 en 114mm. De houten shutters zijn toepasbaar op zowel ramen in standaardvormen als speciale vormen. Daarbij kun je een keuze maken uit verschillende collecties, zoals de Premium, Cottage en Special collectie. We leggen je kort uit wat het verschil is tussen de collecties:

  • Premium Collectie: de premium collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout. Deze houten shutters zijn bestand tegen luchtvochtigheid. Maak een keuze uit diverse lamelbreedtes, tilt rod of clearview bediening en verschillende kleuren..
  • Cottage Collectie: deze collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout met een zicht- en voelbare houtnerf. Deze shutters hebben een karakteristieke uitstraling. De shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren met een tilt rod of clearview bediening.
  • Special Collectie: deze collectie bestaat uit houten shutters van Lindehout. Ze worden volledig glad gelakt en passen perfect bij een modern interieur. De shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

houten shutter keuken

Meer weten over houten shutters kopen?

Wil je ook graag houten shutters kopen, maar kan je nog wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van houten shutters? De specialisten van Van Eyck Shutters leggen je graag uit wat je hierover moet weten.

You may also like