Huur het perfecte vakantiehuis

Huur het perfecte vakantiehuis


Wat voor vakantiehuis wil je huren? Een luxe villa van 80 vierkante meter met grote tuin, overdekt terras en barbecue? Perfect schoongemaakt, met alle moderne gemakken zoals internet, televisie, vaatwasser, wasmachine en 2 badkamers en toiletten? Dan huur je je vakantiehuis bij Domaine Les Forges. Hier zijn sommige vakantiehuizen beschikbaar op vrijdagen, waardoor je de zwarte zaterdagen in het hoogseizoen vermijdt. Let op: dit is een populaire oplossing onder veel vakantiegangers, dus wees er snel bij. Bekijk nu al welk vakantiehuis je het liefst zou huren.

Speciaal voor kinderen

Je kinderen kunnen hun geluk niet in Domaine Les Forges. Bijvoorbeeld in de speeltuin vol leuke speeltoestellen, in het grote zwembad of speciale peuterzwembad, op het ruime speelveld voor Jeu de Boules en andere spelletjes, of bij het professionele animatieteam voor kinderen met een leeftijd onder de 12 jaar. Omdat er geen auto’s op de het kleinschalige vakantiepark mogen rijden, is het vakantiepark bovendien zeer rustig en extra veilig voor kinderen.

Geniet van de omgeving

Buiten het vakantiepark valt tevens veel te beleven. Dankzij de fraaie natuur kun je heerlijk varen, vissen, wandelen, fietsen of paardrijden. In het nabijgelegen middeleeuwse plaatsje Parthenay ga je op onvergetelijke verkenningstocht. En in de bruisende stad Poitiers verken je het nachtleven, ga je shoppen, uit eten en bezoek je het futuristische themapark Futuroscope. Rij iets verder naar het plaatsje Les Epesses, voor een bezoekje aan het mooiste themapark van Europa: het middeleeuwse Puy du Fou. Hier geniet je met het hele gezin van de vele spannende middeleeuwse shows.

Lokale feesten en evenementen

Hoewel je altijd kunt genieten van de natuur en cultuur op je eigen moment, is het de moeite waard te letten op de speciale feestdagen en evenementen in Poitou-Charentes. Zo krijg je veel mee van de bewoners en cultuur. Op deze speciale dagen geniet je van prachtige concerten, maak je kennis met lokale ambachten en spelletjes, bekijk je een theatervoorstelling, bezoek je een markt of dans je tijdens een romantisch bal onder de lampions van het dorpsplein. Het hele jaar door vindt er wel iets plaats, zeker in juli en augustus. Bekijk voor al deze en andere evenementen ons overzicht en plan zo je onvergetelijke vakantie.

You may also like