cadeau vrouw

Inspirerende cadeau ideeën voor haar


Cadeaus ontvangen is altijd veel leuker dan geven. Natuurlijk vind je het geweldig om te zien dat iemand zo blij is met jouw gekozen cadeau, maar de angst is veel groter dat dit niet het geval is. Wat als de persoon in kwestie het cadeau helemaal niks vindt en deze later op de ‘grote hoop’ belandt? Je wilt niet dat je beste vriendin enkel een glimlach opzet als jij erbij staat en vervolgens het cadeautje onder in de kast smijt. Het geven van cadeaus is regelmatig een ware crime te doen. Gelukkig zijn er genoeg inspirerende cadeau ideeën die gewoon niet fout kunnen gaan. Wij hebben er alvast een aantal voor jou op een rijtje gezet!

Samen een dagje weg naar de spa

Je beste vriendin, zus of nicht een cadeau geven, is minder moeilijk dan je zou denken. Bedenk wat zij het allerleukst zullen vinden. Vaak is het antwoord simpeler dan je denkt. Wat dacht je van samen met jou een dagje weg? Hoe leuk is het om weer wat quality time door te brengen? Vaak hebben jullie het veel te druk om elkaar überhaupt te zien en voelt het weer als vanouds als je eindelijk weer samen bent. Een dagje weg geeft jullie de mogelijkheid om lekker bij te kletsen en te genieten van elkaar en de rust. Zijn jullie klaar voor echte ontspanning en kan je overstresste lichaam wel wat genot gebruiken? Ga dan naar Treatwell voor een heerlijke massage of boek een heerlijk spa-dagje met alles erop en eraan!

Luister goed

De maanden vóór de verjaardag is het belangrijk om goed te luisteren naar de persoon in kwestie. Soms hoor je terloops opmerkingen over verlangens en dingen die ze binnenkort weer moet aanschaffen en denk je hier normaal gesproken niet verder over na. Je kunt dit echter ook onthouden en alvast kopen voor de verjaardag. Je zal merken dat het cadeau goed in de smaak zal vallen en ze verbaasd zijn dat je dat onthouden hebt. Bovendien weet je zeker dat ze er iets aan hebben, dus sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. Het uitzoeken van een cadeau hoeft zo helemaal niet moeilijk te zijn!

Shoppen!

Waar is shoppen nou niet goed voor? Als je echt niet weet wat je haar moet geven, neem je haar toch gewoon mee uit shoppen? Zeg dat ze iets mag uitzoeken op jouw kosten en geniet van een dagje samen. Daarnaast weet je zeker dat ze het cadeau leuk vindt, omdat ze het immers zelf uitgezocht heeft. Sluit de dag af in Spapuur en geniet van een heerlijke rustgevende atmosfeer. Zo kan een dagje shoppen heel therapeutisch worden!

SpaPuur

Geef iets persoonlijks

Heb je op dit moment niet veel geld te besteden, maar wil je toch iets leuks doen voor haar verjaardag? Geef dan iets persoonlijks, iets waar jullie beiden goede herinneringen aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte collage van jullie favoriete foto’s of een zelfgemaakt schilderij. Ook de kleine dingen tellen, het hoeft niet allemaal even duur te zijn. Laten zien dat je aan iemand denkt en om iemand geeft, is dikwijls al genoeg

You may also like