Iphone SE 2 kopen

iPhone SE 2: de nieuwste iPhone van 2018!


Ook in 2018 brengt Apple een prachtig budgetmodel uit: de iPhone SE 2. Na lang wachten is het 27 maart eindelijk zover: de lancering van dit nieuwste model. Alweer 2 jaar geleden kwam de iPhone SE uit. Hiermee gaf Apple een geweldig alternatief voor de nieuwe iPhones. Met een prachtig design, gadgets die we van iPhone gewend zijn en dat voor een aantrekkelijke prijs. Niet gek dat de vraag naar dit model snel steeg. Nu kunnen we dus eindelijk genieten van de opvolger. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van het nieuwste lid van de Apple familie?

Iphone SE

Geruchten

Zoals altijd bij de lancering van een nieuwe Iphone zijn de geruchten alweer flink aan het toenemen. Wij hebben dus ook geen zekerheid in hoeverre deze de waarheid zijn.

  • Draadloos opladen. Apple zegt al een geruime tijd dat ze geïnteresseerd zijn in een draadloze toekomst. De iPhone SE 2 zou beschikken over een glazen achterkant. Hierdoor is het niet alleen de perfecte accesoires, maar geeft het ook mogelijkheden om draadloos op te laden.
  • De iPhone SE 2 beschikt over een 12 megapixelcamera en 5 megapixel voor. De camera zou dan ook prima aan de eisen van veel mensen voldoen.
  • Hoogstwaarschijnlijk zal de iPhone SE 2 niet uitgerust zijn met de speciale functies van de nieuwste Iphone, denk bijvoorbeeld aan Face ID.
  • Grotere accu: er doen geruchten de ronde dat Apple in deze serie vooral aandacht heeft besteedt aan het energieverbruik van de smartphone. Met behulp van een grotere accu, zal de accuduur extra worden verlengd. Of dit echt een verbluffend resultaat gaat opleveren zal ook afhankelijk zijn van de chip die gebruikt gaat worden en het overige design van de telefoon.

iPhone SE 2

A10- chipset met 2 of 3 GB werkgeheugen

Na de lancering weten we meer, maar voor nu denken veel kenners dat de iPhone SE 2 zal beschikken over de nieuwste A10-chipset. De SE-serie van 2016 beschikt nog over de A9, dit samen met het vernieuwde uiterlijk maakt het dan ook veel interessanter om over te gaan op de SE2. De A10-chip wordt inmiddels ook al gebruikt in de nieuwste iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

Heb je er een hekel aan als de accu van je smartphone halverwege de dag alweer op 10% staat? Dan is het hoog tijd om een nieuwe smartphone van de huidige Apple collecties aan te schaffen. De A10 chip zorgt er namelijk voor dat de smartphone veel zuiniger in gebruik is. Hierdoor gaan de prestaties van de telefoon erop vooruit en gaat je accu ook nog eens veel minder snel leeg. Waarom kan deze chip dat wel? De chip werkt met meerdere kernen. Hij bepaalt zelf hoeveel kernen hij per keer aanspreekt, deze hebben vervolgens ook invloed op het energieverbruik van je telefoon. Als jij enkel een sms’je of whatsappje stuurt, zal je dit amper zien aan je energieverbruik. Bij het spelen van games of het afspelen van filmpjes zal daarentegen de volledige kracht van de kernen worden aangesproken.

 

 

You may also like