overhemd

Wat is het lievelingsoverhemd van jouw man


Je zult het vast wel merken steeds maar weer het zelfde overhemd bij de was. De kwaliteit van Eterna overhemden is zo sterkt dat ook na veel wassen het overhemd mooi blijft. Ieder jaar veranderd de mode trend, sommige mannen geven hier niets om en dragen wat zij lekker vinden zitten. Wil je jou man stiekem toch de overhemden laten dragen van deze tijd? Bij Eterna overhemden genoeg keuze! Van verschillende pasvormen, effen of  overhemden met een print, zo loopt ook jouw man niet achter op modegebied!

De juiste maat bij Eterna overhemden voor jouw man

De maat bepalen is niet iets wat je zo 1,2,3 even doet, vooral als je man lange uren maakt op het werk. Een net iets te strak overhemd is dan geen doen, daarnaast moet het er ook nog zakelijk uitzien! Eterna overhemden heeft niet alleen verschillende pasvormen maar ook verschillende mouwlengtes. Dus ook voor jouw lange man kun je hier slagen voor een zakelijk of casual overhemd. De standaard mouwlengte is 65 centimeter, geschikt voor mannen van 1.70-1.90. Een iets langere variant van 68 centimeter is voor de net wat langere man.  En een extra lange variant van 72 centimeter is geschikt voor de zeer lange man. Ook voor de wat kleine mannen biedt Eterna een ruim assortiment overhemden aan! Deze hebben een mouwlengte van 59 centimeter. Ben je nog niet helemaal zeker welke maat nou het beste is voor jou man, maakt dan gebruik van de persoonlijke service op onze website overhemden.com.

Welke pasvorm heeft een Eterna overhemd

Iedere man is anders gebouwd, de één groot,  de ander klein, breed of juist dun. Eterna overhemden heeft daarom verschillende pasvormen die het lichaam van jou man perfect doen laten uitkomen.

  • Comfort fit : Voor de man die houdt van een wijde pasvorm
  • Modern fit : Een licht getailleerd overhemd
  • Slim fit : Sterk getailleerd met een lichte stretch
  • Super slim fit : Extra sterkt getailleerd perfect voor een dunne of getrainde man.

Laat je inspireren op onze website en vind het perfecte overhemd voor jouw man!

You may also like