Keuken

Waar kies je voor in je nieuwe keuken? 


Wanneer je voor een nieuwe keuken gaat kijken zijn er een aantal opties die je moet overwegen. Zo is daar bijvoorbeeld de kleur van je keuken maar zeker ook welk materiaal je in je keuken wil gaan gebruiken. Weet jij al waarvoor je gaat kiezen? 

Welk werkblad en spoelbak kies je?

Een van de eerste dingen waar je aan moet gaan denken bij het kopen van een nieuwe keuken is het werkblad en de spoelbak dit je erin wil hebben. Vaak wordt er gekozen voor een keuken rvs werkblad omdat dit zo goed als onderhoudsvrij is, maar er zijn natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Het is ook maar net wat je zelf mooi vindt en wat jouw smaak is daarin. Wanneer je niet helemaal zeker bent van je zaak kan je natuurlijk bij een aantal keukencentrums langsgaan en bij hen wat advies inwinnen. Het is zeker geen keuze die je maar even snel moet maken want je hoopt toch wel een flink aantal jaren met jouw keuken te kunnen doen.

Advies vragen

Advies vragen is nooit verkeerd. Bij Nolte keukens kunnen ze jou zeker van allerhande advies omtrent stijlen voorzien en hebben zij ook de laatste dingen op het gebied van trends. Nolte levert meteen vanuit de fabriek in Duitsland. Het aanbod aan kleuren is groot. Dit bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar in Europa. Keukens met een FSC keurmerk worden sinds 2010 door Nolte geleverd. Dit verteld dat ze op een milieuvriendelijke wijze te werk gaan en dus goed met het milieu bezig zijn. Ga gerust eens bij ze langs om in de showroom te kijken naar de fantastische collectie die hun hebben staan daar.

Dekton keukenbladen

Zo hebben zij bijvoorbeeld ook het Dekton keukenblad. De Dekton keukenblad prijs is hoog maar daar krijg je dan ook zeker wat voor terug. Dekton is een mix van glas, kwarts en porselein. Het voordeel hiervan is dat het materiaal ijzersterk is en niet poreus raakt. Het heeft dus een ontzettend lange levensduur wat heel fijn is. Het keukenblad kan zelfs zo lang mee gaan dat je het kunt overzetten wanneer je voor de rest wel een andere keuken nodig hebt. Dat zegt toch wel wat over de kwaliteit vind je niet? 

Welke Dekton keukenbladen zijn er?

Er zijn van de Dekton keukenbladen verschillende soorten. Je hebt het solid keukenblad wat een effen kleur is en de aandacht uitgaat naar het reliëf. Dan heb je het natural Dekton blad wat zich richt op elementen zoals marmer en graniet. Ben je wat meer van het moderne dan kan je kiezen voor de tech collectie. Het onderhoud van deze keukenbladen is heel simpel want het is onderhoudsarm. Het heeft, wanneer je het gewoon normaal schoon houdt geen flinke schrobbeurt nodig. Juist dat is heel fijn! Wanneer je kiest voor de gepolijste versie dan moet je het wel zo nu en dan goed reinigen maar dat is geen wekelijks terugkerend iets.

You may also like